Merhabalar güzel anneler ben de doğurdum diye sevinçle haykirmak isterdim ama bu minigım de.erken gelmeyi beni oda da yanliz birakmayi secti ikinci gebeligim ilk oglum 6 yil once gebelik kolestazi tanisi ile 34+5 3 kilonun ustunde dogup 8 gun kivez de kalmisti simdi yine ayni durumu yasadim fakat 32 haftalikken gebelik kolestazi ani yukselis gostermye basladi tesy sonucum cikinca beni apar topar hastaneye cagirdilar hazirlikli gelin diye daha sonra test tekrarinda degerlerde hafif azalma gorunce bildigin serbest kaldim ve eve geldik ertesi gun benek hareketleri cok az hissettim gece iki de hastaneye geldik benim dr yoktu baska dr resmen geldigimize pisman etti senin suyun bitmis diye israr ediyor dr da o yuzden coger gelistiri vurmus hayir kolestaz diyorum adam inat exiyor radyoloji sonucunda suyum cikinca bana gore suyun bitmis diye laf etsde geri gonderdi tabii ben ailemi coktan doktun yollara sabahi kendi dr yoktu asistani gerekli tahlillerde yeniden yukselis gordu nst pek iyi degildi hareketler.azdi diyince kacinilmaz son erken doguma karar verdi aksama hastaneye geldi ameliyati beklemek stresliydi unutmusum amleiyati Allahtan esim de girdi amleiyata kizlar imkaniniz varsa kesin girsin bas ucumda elimi tuyip basimi surekli oksamasi bana inanilmaz guc verdi iki dakka da bebegim dogdu saniyelik gosterip kuveze alindi 2.100 gr dogdu ciger gelisimi olmadigi icin entube halde agizdam boruyla nefes veriyorlarmis tek duam ben yine beklerim abin de ki bebegim saglikla gelsin yanima da cok zor ikidir o da da yanliz kalmak baskalarinin bebek seslerini duyup oda suslemelerini gorup koridorda huzunlu gezmek ama.biliyorum ve Allaha emanet bir kuzum oldugu icin de icim rahatlatmaya çalıyorum. Allaha emanet olun kizlar tum dualariniz da biz de olalim benimkin de de tum guzel anneler var Allaha emanet…