Maece Mrv9191 Avet’i bilmiyorum ama Medelanın elektrikli pompasını kullanıp memnun kalan çok arkadaşım var.İhtiyacım olursa ben de Medela tercih edeceğim. Araştırmadıysanız araştırın arzu ederseniz🌺
Ece003 Mrv9191 göğüs pompası doğum çantasında şart mıdır sütümüz gelirse boşuna para vermiş olmaz mıyız ?
Mrv9191 Maece ben bugün avent aldım da sadece prizle çalışıyormuş sanırım kablolu mamajo fln USB kabloyla araçta fln kullanılıyormuş o yüzden pişman oldum biraz
Maece Mrv9191 Ah.O kötü olmuş sonuçta dışarıda ya da ev içinde iş yaparken de süt sağımı yapabilen cihazlar varmış. E peki iade etseniz? Yeni almışsınız. Aldıgınız yerde var mı öyle bir şansınız?
Mrv9191 Maece evet önemli olan dışarı da kullanılması ben alırken batarya dolduğunu bi süre kullanıldığı söylenildi ama sanırım öyle değilmiş sadece kablo takılırken kullanılıyormuş araştırıp yarın iade edicem olmadı
Maece Annesibebegi Hayır ama duyduğum kadarı ile anne memesine en yakın biberonmuş ve yavaş aktığı için göğüsten emerkenki emme refleksinin aysını uyguluyormuş bebek ve bu yüzden meme reddine sebebiyet vermiyormuş.İki biberon alacağım. Biri dr.Browns anti colic diğeri Medela calma.
Mrv9191 Maece bende dr brown colic biberon aldım kuzenim kullanmıştı çok memnun olduğunu söyledi bir de Philips avent anne göğsüne en yakın biberon Muş dr brown dan daha yumuşak bi ucu var
Annesibebegi Maece calma aldım pek kullanan olmadığından çok yorum olmuyor bakalım memnun kalacak mıyım
Maece Annesibebegi Benim duyduklarım memnundu. Sadece anne memesi gibi emmesi güç olduğu için ilk zamanlar çok başarılı olamıyormuş ama pes etmeyin alışıyor diyorlar
Annesibebegi Maece medela ile süt sağmak yerine uygun fiyatlı sağma makinesi alıp medela biberona dökmeyi düşünüyorum. Fakat tam karar veremedim. Makinelerin birbirinden ne kadar fark edeceğini pek kestiremiyorum.
Maece Annesibebegi https://www.anneysen.com/bebek/makale/emzirme-en-iyi-elektrikli-sut-pompasi-tavsiyeleri_10668 buraya bi bakın isterseniz 🌺