Cgdeem7 marka önerisinde bulunmayayım henüz kullanmadım ama alın bence ben aldım her ihtimale karşı olsun.

Cgdeem7 sen bilirsin ama ben alma derim ilk kızıma aldım ne olur ne olmaz diye hiç kullanmadı Philips avent almıştım minicik bişey 4 sene önce 35 lira para verdim 😅 şimdi daha pahalı tabi

Cgdeem7 her ihtimale karşı 1 tane 125 ml almanızı tavsiye ederim bir çok arkadaşıma sordum hepsi al dediler. İlk başta philips avent baktım cam daha sonra e bebek mağazasında chicco marka buldum biberon ağzı eğik duruyor. Bir kaç arkadaşım onu kullanmış bebekler daha rahat içiyormuş isterseniz araştırın. Markası Chicco

Cgdeem7 tabi ki almalısın bazen emmiceği tutuyor yada su felan içicek yada bazen sütümüz yetmiyor olabiliyor her ihtimale karşı alınması gerek ya avent yada cıhicco

Ben e bebekten ne olur ne olmaz diye wee marka aldım küçük bir tane, hem uygun hemde almamış olmayım diye, sonra gerekirse en kalitelisini zaten alırım diye düşündüm 😊

Cgdeem7 her ihtimale karşı alın mutlaka. Süt gelmemesi durumuna karşı, mama takviyesi yapılıyor hastanede. O telaşla biberon koşturmasına girmeyin. 125 ml küçük can biberon alın. Ben ilk gebeliğimde philips avent almıştım ama gerek yok pahalı, şuan baktım 80lira olmuş. Wee marka yada bebedor alın. Ama cam olsun. Ben almıştım ama hiç kullanmadım, maşallah süt sıkıntım olmadı. Şimdi ikinci gebeliğin, yine alacağım biberon her ihtimale karşın.

Cgdeem7 ne olur ne olmaz diye ufak bir tane aldım tommee tippee yenidoğan antikolik biberon

Cgdeem7 lansinoh tavsiye ederim size antikolik bir biberon gaz yapmadı bebeğe ve meme reddide yaşamadık

Biberon almadım onun yerine şırınga aldım