Hllemrgks Arkadaslar bugun doktorum bebegim icim bir bobreginin 5 mm oldugunu 6 dan sonra sıkntı oldugunu soyledi takip edelim dedi boyle bi teshis konulmus arkadaslar var mi yardimci olursaniz sevinirim
Papatyal Hllemrgks kaçıncı haftandasin canim bende ayrintilida ogrendim 5 mm dedi suan 30m haftamdayim en son 26 haftalikken kintrole gitmistim 7 mm olmus dedi bu carsambada kontrolum var merak ve endise icindeyim acaba dahada buyudu bebegimin böbreği
Hllemrgks Papatyal canim suan 21 haftaligiz doktor 1 ay sonra gel dedi peki 6 yi gecmis ne yapilmasi gerekiyormus
Hllemrgks Papatyal https://youtu.be/NPjFdxvOjgU simdi biraz baktimda tatlim sende izle istersen belkide arastirmissindir sende ama atmak istedim Allah hepimize sag saglim dogumlar nasip etsin insaAllah yawrularimiza kavusmayi nasip etsin mevlam 🙇♀️🙇♀️
Papatyal Hllemrgks benim doktorum 15 mm den sonrasi tehlikeli dedi senin doktor neden öle demis anlamadim internettende doktor sitelerine girdim araştırdım baya genelde 15 mm den sorasi iyi değilmiş
Hllemrgks Papatyal bilmiyorum ki belkide haftasina gore bunu kastetti insaAllah saglikla sihhatle aliriz yawrularimizi kucagimiza rabbim kimseleri yergin etmesin