Cerenktkc Kızlar 18. Haftamızdayız kalbim sanki karnımda atıyor. Acaba bebek mi hareket ediyor da öyle hissediyorum. Sürekli olmuyor bu durum bazen oluyor. Bebeğin hareketleri sizler nasıl hissettiniz ilk
Serpil-3 Cerenktkc ilk hareket seyrime şeklinde olur sen hissedersin ama dışardan belli olmaz tam hareketler 24-25 haftalarda başlayacak acele etme sonra bi tekmelemesede uyusam diyeceksin😂
Sevgikaya1525 Cerenktkc olablr kuzum bende bazn öyle hissediyordum bazn de balık gibi seyirmesini hissederdim ❤️şimdi hücum edip tekmelerini hissediyorum😂
Busss_ Cerenktkc ben de öyle hissediyorum o haftalarda da öyle hissettim doktora sorduğumda bebek hickirigu demişti ne kadar doğru bilmiyorum şu an 21 haftalık arada balık gibi kaymalarıni hissediyorum ama 1 kere falan fakat karnım dediğiniz gibi kallp gibi atıyor :)
Cerenktkc Yok böyle dışardan belli olmuyor ben hissediyorum zaten böyle arada kalbim sanki karnımda atıyor.
Cerenktkc Bende merak ettim acaba hareket mi ediyor da öyle hissediyorum diye. Bi sorayım dedim ayyy Allahım uyuyamıyacağım günleri görmeyi de nasip etsin 😂
Cerenktkc Çok değişik bir his ama ya ben ilk defa öyle birşey hissettim diyorum ki alla alla ben mi acaba garipten hissediyorum birşeyler ama 😂😂 hayır bildiğim karnım seyiriyor yani bu dışardan gözükmüyor ama ben hissediyorum 😂😂😂
Cerenktkc bahtnurr1 böyle yorumlar okuyunca içim daha bir hoş oluyor valla 😂 çok şükür bugünki günümüze 😊😊