iremelaa-9898 Merhaba anneler. İstanbul’da hangi özel hastaneyi önerirsiniz ve heran doktoruma ulaşabileceğim bir doktor tabiki 😔
Dilekcnkn iremelaa-9898 Gittiğim hastananeyi önerebilirim izinli bile olsa doğuma geleceğini hep belirtir doktorum Bht clinic ama ücretler biraz pahalı
Zeynep_49 iremelaa-9898 bende gaziosmanpaşa avrasya hastahanesine gidiyorum duygu hanım çok iyi ilgili aradığımda dahili numarasıyla direk kedisiyle görüşüyorum benim sezeryan kendisi girer ama normal doğum gece falan olunca kendisi bizat gelirmi hiç sormadim
SevmAcer Burchu4661 peki fiyat konusunda bilginiz varmı bende bahçelievlerde oturuyorumda merak ettim 😊
candanx canım eğer gerçekten iyi bir hastane istiyorsan acıbademleri öneririm. bütün doktorları da iyi zaten
nvn-mutlu Zeynep_49 hmm bana çok yakın çünkü o hastane detaylı ultrason var mı acaba hastanede canım biliyor musun
Zeynep_49 nvn-mutlu nvn-mutlu orda yok başarı hastanesinde var ben orda yaptim Bide duygu hastanesinde var
Dilekcnkn Pembepanterr Normalde 304 muayane doğum 8500 ben daha önce bu hastahanenin diğer şubesine gittiğim için indirimler 247 muayane doğum 7200 anlaştım ama çok güzel hastahanedir uluslararası seçilmiş bir yer doğumun kendi odanda oluyor doktorun geliyor vs