Byzm53 Hayırlı geceler güzel gebeler doktorum 32+1 de bebeğimin kilosu 1700 boyu 43 cm dedi sizce iyi mi
Nazlican1994 Byzm53 maşallah gayet iyi, benim bebeğim 3 hafta önden gidiyormuş 2361 gram çıktı 32 haftada o tansiyon falanda var bende o yüzden zorunlu sezeryan olacak normal düşünüyordum 🥲
Gamzemirenver Byzm53 iyi tabiki zaten öyle hızlı kilo alıyorlar ki son ayda. Bizim ki 33 de 2 kg du şuan 41 deyiz 4 kg oldu birden haftada 300 Gr aldı hatta daha fazla. Hiç dusumeyin bende ya zayıf olursa diyordum ama öyle olmadı
Benimbebegim Byzm53 maşallah diyelim benimde 30+2 de 1480 Gr 39 cm boy demişti her bebek kendine özgüdür tabiki doktorunuz iyi dediyse endişe etmeyin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun, hepimize kolay doğumlar olsun🙏
lavininannesii Byzm53 bende geçenlerde kilomuz acaba az mı diye şüphe etmiştim ve burda sormuştum 32+5 te 2 kiloyduk normal dediler😂sizin de normal sanırım. Sağlıkla gelsinler🥰🙏🏻
Nazzlitekcan Nazlican1994 yaa benim de ilerde gidiyo doktor şeker için testler istedi şeker çıktı bende hatta erken alabiliriz dedi. Sizinki ne dedi bu durum için merak ettim
Nazlican1994 Nazzlitekcan şekerimi ölçtürdüm çok şükür ilk yüksek çıktı ama sonradan düzene girdi şeker çıkmadı yani, ama 37 haftadan itibaren her an doğum olabilir dedi. 34. haftada tekrar kontrolüm var bakalım tarih verecek mi merak ediyorum 🙂