Karahilalll Arkadaşlar sağlık ocağının verdiği 12. Hafta d vitamini ve 16. Hafta Vegaferon ilaçları kullandınız mı
Feyza-nur Karahilalll son ayımdayım doktorum bu zaman kadar ne verdiyse kullandım evet biraz pahalı ama benim vücuduma çok iyi geldi 🌸
1mervedir Karahilalll ben sağlık ocağının verdiği demiri kullanmıyorum benim doktorum demire ihtiyacımın olmadığını söyledi ben d vitamini ve ocean mumy multivitamin kullanıyorum devamlı olarak
ayse12211 Ben 15. Haftadayım. Vitamin ve kan ilacı verdi tam kullanmıyorum. İki üç günde bir kullanıyorum.
Avokadoo @Karahilalll 12den sonra d vit basladm multi vit de verdi o asiri bulanti yapti smdi degistirdi efa-mom die bi sey kullaniorm. Magnezyumum dusuk 20den sonra da ona basliycaz galiba
Afrakuzu Bende kullanıyorum hem vitamin hemde mide bulantısı için hap hem rahatlatıyor hemde acaba bebeğime zararı olur mu acaba diye düşünmeden de duramıyorum. Doktorum bitkisel dedi ama sonuçta hap mutlaka yararı kadar zararıda olacak yani 🤷🏻♀️😒
momsturk Karahilalll 26.haftamdayım. Demir ilacı d vitsmini bir de regesis max vitamin kullanıyorum. Demir ve vitamini aksatmıyorum. D vitaminini prospektüsüne takıldığım için kullanmıyorum.
ipekyakup Karahilalll Ben sadece balık yagi ve tek 1 defa b12 ignesi yaptrdm başkada ne verdiyse almadm kullanmadım çok sükur degerlerim hep güzel cıktı bol bol ilk aylarda süt içtim keci boynuzu pekmezini sulandrdım limonda kattm hem kan hem demir olsun diye 2 kg dut pekmezi bitirdim ilk aylarm kışa denk geldi her yemwgin yanında portakal suyu ictim her gün 1 tane soda ictim magnezyum ihtiyacını karsılasin diye yani kısacası çok özen göstedim bence dışardan extra alacagm bir takviyenin oldugunu düsünmüyorum.
bebegimizibekliyoruz1 Karahilalll 19haftaligiz d vitamini omega 3 ve kan ilacı kullanıyorum her gün değerlerim güzel olmasına rağmen
Karahilalll Çok teşekkür ederim yorumlar için. Anladığım kadarıyla ilaçtan çok yediklerine dikkat etmek önemli ❤️
zynpada Karahilalll benim doktorum 13. haftada pregnavit diye bir vitamin ve gyno ferro sanol başladı, bunlara ek olarak folik asit kullanımına da devam ediyorum.