minnosannesiii derya46 canım aynı seti aldım ben daha bu hafta geldi trendyolda indirime girmişti 1665₺ ve efsane kaliteli hepsiii kendim almasam bu kadar önermezdim ayrıca bu araba 700 tl diyenleride anlayamıyorum baston araba mı alıyorsunuz araba trawel sistem çok hafif kullanımıda çok rahat
Minikincim derya46 Bende aynı setin siyah rengini aldım beşiği gri 1750 liraydı indirimli halı 2 ay önce aldım kullanmadım fakat bebek arabası gayet hafif beşiği desen o kadar şık
SayeMom Alpaserdu bebek arabasının içinde zaten o görünenler var o beşikte ebebekte ve trendyolda 200 tl nasıl ucuz allah aşkına saçmalamayın😂 az bişey araştırın. O bebek arabasıda 700 tlden başlıyo
SayeMom Ozlemflz valla siz nerde yasıyosunuz hayretler içerisindeyim 700-800 tlye aynısını kutahyada buluyorum ben o beşikte elektrikli anakucağı yerine geçiyo oda 235 tl burda. Sizin baya saçcak paranız var 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Alpaserdu SayeMom diyorum ya kalitesini bilmiyorum 🤷♀️ set olarak ucuz geldi ben sadece arabayı ve puseti set fiyatından pahalı aldım
Ozlemflz SayeMom e bebek de vs nerden bakarsan bak iyi birsey almaya kalksan o fiyatlar da. İstanbulda yaşıyorum ben canım. Göndereyim de sen Kütahya’dan bana al 🤪 kimse parayı sokakta bulup da saçmaz olan fiyat belli
gunsa1 SayeMom Kütahya’da nerde buluyorsunuz 😊 ben de bebek arabası bakıyorum ve Kütahya’ya yeni taşındık
SayeMom Ozlemflz haha alırım sende bakarsın yani belli para basıyormuş gibi ucuz diyosunuz o beşiği bebek 6 ay dahi kullanamayacak sabit değil çünkü anne ynı besik bile değil o yani, bi bebek arabası bi kücük besik 2.000 tl ve ucuz he vay anasını😂😂 siz alın alın🙆🏻♀️🙆🏻♀️
minnosannesiii SayeMom ne kadar saldırgan bir uslubunuz var gerçekten sizene kim ne kadar vermek isterse verir sizi neden gerdi bu olay bu kadar
NurseB derya46 kesinlikle tavsiye etmem her şeyi ayrı ayrı en kullanışlı olanını al. O setteki beşik mesela aşırı gereksiz