Cylnsms Merhaba güzel anneler 💓 sağlıkçılar için de gebelikte 24. haftadan itibaren idâri izin devam ediyor mu acaba ?
iremcannn1907 Cylnsms malesef sağlıkçılar ve milli istihbarat teşkilatında çalışanlar yararlanamıyor.
aslininbebegi22 Cylnsms milli istihbarat teşkilatını bilmem ama sağlıkçılar için genelge yayınlandı canım devam ediyor kesinlikle ediyor. Bende sağlık çalışanıyım eylülde ayrılıyorum. 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinliyiz
Anesanne Cylnsms sağlık çalışanıyım idari izindeyim. Bizim için ertesi gün ek genelge çıktı iznimiz devam ediyor yani
aslininbebegi22 iremcannn1907 sağlık çalışanları için sağlık bakanlığı genelge yayınladı canım onlarınki devam ediyor
mutlugebeee aslininbebegi22 bende özel hastanede çalışıyorum sağlık çalışanıyım bu idari izin sürecinde izne ayrılsam ücret veriyorlar mı yoksa ücretsiz izin mi?
Cylnsms aslininbebegi22 Yaaa ben de öyle biliyorum çünkü yakın zamanda bir arkadaşım da bu izinden faydalandı. Yaa acaba genelgedeki hariç ibaresinde geçen bakanlık çalışanları için mi geçerli bilemedim.. umarım biz de faydalanırız benim de olursa Ekim de ayrilicam 🙏🏻😍
Burchu4661 aslininbebegi22 devam ediyor bende sağlıkçıyım idari izindryim bakanlık ekstra genelge yolladı sağlıkçılar için
iremcannn1907 aslininbebegi22 güncel haberlere de baktım öncelikle yine sağlık çalışanları hariç yazıyordu ama umarım onlara da vardır. Asıl zorluk ve tehlike zaten onlardaydı
Busra333 Cylnsms bitince işe dönüyorsun canım. Ama ben çalışamaz raporu alcam sabah doktordan.1 ay önce benekle vedalaşmış oluyorsun doğumdan sonra yani kesiliyor izin
Cylnsms Busra333 Yaaa 😢 keşke doğumdan sonra en az bir altı ay kadar idari izinli olsak ne güzel olurdu 😟
Busra333 Cylnsms offf kesinlikle ya 2 ay ne demek sonrasında iki aycık? İlk gebeliğim ben çocuğumu nasıl büyüteceğim ne zaman duyacağım 😔😔😔