Yeppudaa Yarın kulak testine götüreceğim kızımı gitmisken polikliniğede götüreyim diyorum eşim istemiyor yine üç tüp kan alacaklar delik deşik edecekler diyor bir yandan sitiyorum götürmeyi sarılığı gectimi yada azmi kaldı ne durumda öğrenmek için çünkü hala uykulu kızım bir yandan kan alacaklar diye istemiyorum götürmeyi . 😔 Ne yapacağım bilmiyorum .
BusraUras Yeppudaa bebeğinizin rengi ne durumda? Açılmaya başladıysa geçiyordur sarılığı. Ama gittikçe sararıyorsa artıyor demektir. Mutlaka gidin polikliniğe.
Babyrich Yeppudaa kesinlikle götürün bi bakılsın aklınız kalmasın daha gözden kaçırılacak bi şeyde daha kötü sonuçlar çıkabilir onun önüne geçmek için bence bi baktırın inşallah yavrunuz sağlıklı 🤗
AsenaEmre Yeppudaa Ah o sarılık yüzünden kan alınırken çocuğum sedyede ben dışarda ağladım . Ama takibi yapılması lazım sen götür yinede azalmissa doktor zaten birdaha getirme diyor . Şekerli su verebilirsin 2 3 damla kadar inşallah çok çabuk geçer bu arada kendi uyanmasada 2 saatte bir topuğuna vurarak uyandır emzir
Gnlcngz BEnim oğlum da sararmaya başlamıştı dr a götürdük hemşire ayrı bir ortamda az miktarda şekerli su vermemizi önerdi, dr lar öneremiyor ama verin siz dedi verdik geçti şükür, anneler tepkili olabiliyor bu konuda ama denemekte fayda var bence.
Yeppudaa Gnlcngz onu ilk zamanlar yapmıyorlar miydi şimdi geç olmuştu bebeğim 8 gündür sarılık hemen hemen.. şimdi yapsam faydasını gorurmuyum . Günde kaç kaşık şekerli su verdiniz
BusraUras Yeppudaa rengi açılıyorsa korkmayın. Belki uykuyu seviyordur 😊 bizimki sarılık bittikten sonra bir uyandı uyatabilene aşk olsun 😅
Gnlcngz Yeppudaa benim de birkaç günlüktü bebeğim, bence verin korkmayın. Kaynamış soğumuş yarım çay bardağı suya çay kaşığının yarısından az şeker koysanız yeterli olacaktır, birkaç kaşık damlatın ağzına yeterli gelecektir inş. Rengini takip edin. Allah acil şifasını versin 🌸
BusraUras Yeppudaa kız dua ederken dikkat et dua saayine denk gelirsin gecen gündüzün allah korusun yalan olur. 15.günde bitti bizim sarılığımız tamamen.
BusraUras Yeppudaa bende çok korktum ama korkmayın. Allah korusun sütünğz kesilir. Aşırk artsa bike sarılıpı 1gece de ışın tedavisi ile düşürüyorlar ve her yeni doğan beneklerin %60 70i sarılık oluyor. Hayati bir durum değil çok çok ileri gitmedikçe.
Yeppudaa BusraUras sütümu icemiyorki sürekli uyuyor . Uyandırmaya calsiiyroum yarım saat bir saati buluyor.