Seda_nrr Medinekk Ben aldım gebeliğin başında.İnternette olan bilgilerden ekstra bi bilgisi varmı derseniz yok.Araştıran ve bol okuyan bir insansanız daha farklı kitaplar tercih edebilirsiniz
Ozlemflz Medinekk d&r de baktım kitaba buradaki blogda yada nette paylaşılan bilgilerle aynı sadece uzatılmış kitaba dökülmüş hali bi fark yok bence
Ozlemflz Medinekk üzülme kuzum gidip d&r den falan kendin baksan çevirip baktığında zaten anlarsın hangi kitap işine yarar karar verirdin.
sehrengiz_8 Medinekk maalesef Türk yazarların kitabını önermiyorum bunun için yabancı kaynaklara bakın literatür taraması yapın hemen hepsi bilimdik şeyler ekstra bilgi yok
sehrengiz_8 Medinekk mahallenin en mutlu bebeği -bebeğinize Fransız kalın- bilinçli Bebek Aleyna solter
Tgbkrm-21 Merhabalar bende şuan 28 hf gebeyim dogum sonrasi süreçte ki aşamalar için şimdiden okuyabilecegim anne bebek hazırlık aşaması gibi bi kitap önerebilir misiniz 🌸
Nursel725 Medinekk ben okudum ama çokta gerekli değilmiş . Yani gerçekten hiç bir bilgisi olmayan biri için güzel ama ben içindeki çoğu şeyi biliyodum sırf bitirmek için bitirdim ama bana bişey katmadı. Doğumla alakalı bölümleri güzel ama moral veriyo insana
Nursel725 Medinekk bebek bakım sorunlarına mucize çözümleri okuyorum o güzel bak . Bide harika haftaları aldım oda güzel beğendim
Cey_ Medinekk bebeğinizin ilk yılında sizi beler bekler adlı kitabı aldım ben de, inanılmaz faydalı buldum , bebekle ilgili herşey özenle düşünülmüş ve anlatılmış, nacizane tavsiyem olsun ben çok faydalanıyorum ve hazırlanıyorum 😊