Deletedmom_289 Kızlar selam ben 62 kiloya yakım hamile kaldım suan 6. Haftadayım ama 2.5 kilo vermişim iştahsızlık vs çok var bulantı da sizde neler oldu bu süreçte
Seross10 Deletedmom_289 bende iki kilo verdim ama ne bulantı ne kusma oldu kendiliğinden verdim 20. Haftaya kadar normalmiş kilo verimi sonrası zaten alınıyor haliyle
Shnern Deletedmom_289 hamilelikte başlarda kilo.kaybi oluyor canım bende 7 kg gibi verdim sonra biraz aldım ilk hamilelikte şimdi ikinciye hamileyim yine Baştaş verdim
Mom06226 Deletedmom_289 78 ile hamile kaldım 14 haftalığım şuan 74 kiloyum ilk aylarda bulantı yüzünden kilo kaybı cok normal sonrasında fazlasıyla alcagız zaten 🤷🏼♀️
Babyface Deletedmom_289 Aynısı bende de oldu.18 haftalık hamileyim 2.5 kilo vermişim 60 a düştüm.Acayip olanı bulantı kusmam hiç olmadı. Ama bugünlerde de iştahım fena şekilde açıldı doktorum da 20 den sonra alırsın dedi gayet normal bence zayiflaman
Seminn Deletedmom_289 bende bulantı kusma yüzünden 4 kilo verdim 5.aydan sonra kilo almaya başladım 🤗
Fatma_7 Deletedmom_289 3 haftada 9 kilo vermiştim bende. Sonra serum ile beslenmeye başladım 7 ay kustum şuan 40 haftalığız salı günü doğumum var hala ilaç kullanıyorum. Çok zor Allah yardımcın olsun inşallah 64 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum
VSeherA Deletedmom_289 ikinci trimesterda iştah açılması oldu ve bulantı kusmayla verdiğim 5 kilonun hepsini geri aldım 😬
Hafsaramazan Deletedmom_289 oluyor canım ilk zamanlarda bende 6 kilo vermiştim 7. Ayda almaya başladım ama öncesinde hiç almadım zaten önemli olan bebeğin kilosu
mislinaninannesi Deletedmom_289 ben hamileligimin basında 10 kilo verdim ama herhangi bir sıkıntı yok hamileligimde🙏🏼birazda iyi oldu kilo vermem 🙊🙈
DamlaNur29 Deletedmom_289 16+5 iz 2 gün önce 2 bucuk kilo verdiğimi öğrendim hergün kusuyordum normal yani bulantı da yemek yiyemiyor insan kusmadada öle bebek senden beslenene kadar bişey olmuyormuş bide kussaan bile yemek lazımmıs
Gkces09 Deletedmom_289 ben ilk haftadan kilo vermeye başladım tiksinti bulantı hala var kusma azaldı toplam 6 kilo verdim gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun ama bebek sağlıklı olsunda bunlara bir şekilde katlanılıyor ☺️
Nazlican1994 Deletedmom_289 normal canım ben 4 aya kadar hiç bişey yiyemeden sürekli kusmuştum sonrasında toparlıyorsun ama 🙂
Fidoss Deletedmom_289 canm 65 le hamile kaldım 61 le 1 hafta önce sezaryen oldum çok endişeliydim tamam bebeğim kilolu doğmadı ama 3150 gram doğdu
Asena17 Deletedmom_289 bende ayniyim mide bulantisi yanmasi var ama zorlayip yiyorum ve 2 kilo almisim 🙄🙄