Yenigelin543 Kızlar bebek baş gelin olunca usgde yüzü gözüküyor mu yarın kontrolüm varda merak ettim🥰
zehranurr Yenigelin543 benim ikizlerimin biri en başından beri kafaüstü duruyordu ama hiç yüzünü göstermedi 😂😂😂
Fatma_7 Yenigelin543 benim uzun zamandır baş geliş yüzünü göstermiyor yandan görüyoruz ondada eliyle kapatıyor hemen 😂
Yenibirannee Yenigelin543 37+3 haftaligim basindan beri yuzunu goremedik bas asagi ve elleriyle kapatiyordu yuzunu en son gecen hafta suratının yarisini gördük 🤣🤣🤣
Yenigelin543 zehranurr banada en son devletin acilinde baş geliş demişlerdi gostermemislerdi ama yarın özele randevum vardı merak etmiştim Benimkide hala baş gelişse göstermez o zaman 😂
zehranurr depsizoo bilmiyom ki 😂 birinin baş aşağıda popo yukarda diğerinin poposu sol tarafımda, başı sağ tarafımda 😂😂😂 diğeri nasıl döner hiçbir fikrim yok 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Serpilbb Yenigelin543 evet gözüküyor 32. Haftada baş gelişti doktorum yüzünü gözlerini burnunu göstermişti 😍 tabi siyah beyazdı pek anlaşılmıyor ama belli yumuk yumuk gözler 😄
Yasoo96 Benimki de bas gelis. Gecen gittigimizde goremedim☹️ 10 gun sonra tekrar gidicem bakalim insallah gorunur. 🙈
Demir2015 Yenigelin543 baş geliş olduğundan beri göstermiyor beyefendi kendini. 32 ve 34 de gittiğimde göstermedi hiç ultrason resmi bile yok o kadar saklıyo kendini