Mina06 Hanımlar sizlerde hamilelikte nescafe ve Türk kahvesi tuketiyormusunuz. Ben günlük nescafe içiyorum canım istiyor sürekli inşallah zararı yoktur 🤔
230820k Mina06 Valla ne olursa olsun Türk kahvesini bırakamıyorum ben günde 2 defa şekerli Türk kahvesi 1 defa da nescafe içiyorum 😒
Seminn Mina06 benm doktorum nescafe sakın içme dedi ama Türk kahvesi içebilirsin çok abartmamak şartıyla
Hafissee Mina06 içmeyin cocugunuzdan önemli değil bir defalık için tamam . Ben dogurdum hala içemiyorum 6 aylık olsun ondan sonra cay kahve içecem
Mina06 Hafissee çay tüketmiyorum zaten günlük 1 kere içiyorum doktoruma sorduğumda 1 fincandan bişey olmaz dedi
Mina06 230820k ben normalde çay kahve seven biri değilim ama hamilelikte nescafe istiyor sürekli canım her gün içmemeye çalışıyorum
230820k Mina06 Canınız ne istiyorsa yiyin için zarar olacak diye düşünmeyin bence tabiki abartmamak kaydı ile ☺️
Seross10 Mina06 2 günde 3 günde bir anca 1 fincan türk kahvesi içiyorum çayda sayılı içerim onu da çok açık haftada 2 defa anca
MertEgem2241 Mina06 bir fincan Türk kahvem hergun var hatta telvesini yiyorum ilk oglumdada böyleydi ikinci oğlumda da boyle 🤭🤗