Elikra Hatice, Sümeyye, Zeynep, Hafsa, Meryem, Aişe, Amine, Halime, Fatıma… daha bir sürü sahabe hanımlar var. Kızımın adı Elif İkra şimdiki bebeğim de kız olursa Hatice Bera düşünüyorum bakalım artık Rabbim ne nasip ettiyse
Elikra Çocuklarımıza verdiğimiz isimlerden anne babalar olarak hesap verecez anlamlarına dikkat etmemiz gerekiyor. Hele de kişiliğin %25 ini ismin belirlediğini düşünürsek çok dikkatli olmalıyız. Kuran’da geçiyor deyip de her görülen de konulmaz. Kezban Kuran’da geçiyo ama yalancı kadın olarak geçiyor. Daha bir çok örnek var.
Dt_gamzee Bizde doğduktan sonra karar vermiştik kızımın adı nilda içime sinen tek isim bu oldu düşük tehlikem vardı sonra bebegin eşi aşağıda dediler ama o hiç pes etmedi hem de kulağa hoş geldi ismi mucize demek ve aynı zamanda savaşçı kadın demek kızımın adı
Halimeege seyy06 bende kız ismi hazır erkek hazır değil kız olursa Hafsa Nur yada Hafsa Ece düşünüyorum bakalım erkek olursa bı kaç tane var ama net değil hayırlısı bulursun illaki bir isim
Emdok ikizlerimveben ilk 18 ay tv kesinlikle yasak olmalı. Otizm ve zeka geriliği ve konuşma geriliği yapıyor. 3 aylık çocuğa ekran maruziyeti hiç uygun değil.
FatosSan95 seyy06 biz cinsiyeti öğrenmeden önce benim sürekli Açelya diyesim geliyordu. Açelya ve Defne ismini çok beğeniyorduk sonra defneyi bıraktık. Açelya koyduk miniğimize 😍😍
nazli312 seyy06 Biz Leyla koymaya karar verdik 🥰💕 Ama diğer seçeneklerimiz şunlardı; Nazlı İpek Nil Gece Mercan