milena11 Bugün 10.günüm çok şükür döndüm ama hala ağrım var ne zaman geçicek arkadaslar bu rahatsızlık ağrı hissi sanki aşağı doğru çekiyor birşey içimi.
Denizyildizii milena11 daha yeni cnm geçecek merak etme. Az daha sabır. Hareket et bol bol hareketsizlik daha geç iyileşmene neden olur
Birtane2307 milena11 benim bugun 3 hafta oldu bazen rahatim donerken bazen de o rahatsizlik hissi oluyo sirt ustu yatiyorum ama en rahati saga yatinca oluyo bacak arana yastik koy belki destek olur
Asl90 milena11 ben on gün boyunca sağa sola dönmeyi bırak sırt üstü bile uyuyamadım. Oturur pozisyonda uyudum ama az kalmış canım 2 3 güne çok rahat edeceksin
Zeynebakman milena11 Yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. 4.günüm bugün. Bu dikişler beni mahvedecek. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Psikolojim çok bozuldu. Bebeğimi emzirirken canım çıkıyor. Dün o kadar çok ağladım ki,ruhsal olarak çökmüş durumdayım
milena11 Denizyildizii asırı hareketli yim ilk günden beri hiç yatmadım ama artık sırt üstü yatmaktan ağrıdı hr yanım🤦🏻♀️
Maaaile Hareketsiz kalmayın hic. Sürekli yürümeye çalışın. Ne kadar çok hareket o kadar hızlı iyileşme çünkü.
milena11 Zeynebakman kendini hiç bunaltma ben her gün bugün dünden dh iyiyim yarın dahada iyi olacağım diye motive ettim. Duş çok rahatlatıyor. Maaj çok iyi geliyor. Hiç ağlama mis kokulun yanında
yarencaliskan milena11 benimde hep hafif hafif ağrılarm oluyordu 20 günü geçtikten sonra bıçak gibi kesildi ağrılarım suan sanki hiç doğum yapmamış gibiyim umarım sizinde öyle olur
Zeynebakman yarencaliskan Zaman durdu sanki geçmiyor. Yanımda yardımcı olacak kimse de yok. Ne annem ne kaynanam. Bi tek eşim var. O da olmasa ne yapardım bilmiyorum. Lohusalık çok başkaymış. Lohusayken yanımda olmayan insanların ismini aklıma kazıdım. Hiç unutmayacağım.
Gul76 milena11 benimde 14 cü günüm gayet rahat bi sekilde sağa sola yada sirt üstü yatiyorum zaman gectikce daha iyiye gidiyo birazcik sabredin ve surekli hareket halinde olun daha cabuk iylesirsiniz
yarencaliskan Zeynebakman onlar olsaydı yanınızda 2 gün sonra gidin diye bağırırdın canım eşin olması daha iyi cidden ben annemle kvalidem kendim gönderdim eşimle daha rahat bakıyoruz diğer türlü herşeye karışıcaklar sen daha gergin olucaksın