Mercimek26 Yaseminsg kesi atılırken sancıdan dolayı pek hissetmedim. Dikiş biraz zorladı beni o kadar.
mummy_mom Yaseminsg perine perine dediler bi yaptik hastanelik olduk.doktorum yapin dedi 36.haftada.3 avuc kanamayla nst ya alindik allahtan bebek iyiydi de yolladilar eve
mummy_mom Yaseminsg malesef basimiza geldi dogum yapiyorum diye korktuk.birine daha denk geldik biz burada.onda da kanama olmuş hatta kaza yapiyoduk hastaneye yetisirken demisti.
AsM Yaptım düzenli olarak ama hicbir işe yaramadı mecbur kesi attılar doktor direk kesip valla perineye falan bakmio 😂belki dogururdum bilmiyorum kesisiz ama direk kesti bisey de demedim
Yaseminsg AsM Dr da insan kesmeye ne meraklı az Bi denese belki olurdu 😀 o kesi çok hissediliyor mu keserken
AsM Yaseminsg yok valla hiç hissetmedim ben dikiş atarkende uyuşturucu zaten iğne yaptı sadece ilk gece zor uyuyosun aşırı acimio ama insan nasıl yatacahini bilemio gerilio gibi oluyor sonrası rahattı iki ucgun sonra rahat rahat oturdum
Masal53 depsizoo alttan didikliyosun kısacası benim doğum anımda ebem sancımı çekerken bi yandan oda masajımı yapıyodu ❤️❤️
Masal53 depsizoo 😄😄😄 yok kız insan kendi kendine yapamaz zaten yetişsin yada yetişmesin ne bilim kendine parmakla felan 🙄🙄🙄
Masal53 depsizoo kız insan yapamaz kendi kendine diyorum yanlış anladınn malesef öyle kolay ulaşamazsın başına o kadar kolay değil
depsizoo Masal53 Şimdi onu yapsam (masajı değil) çocun kafssına deyerim tuhaf olurum demek istedim 😁😂