cinardefnemoms Gizemis yanlis bilgi vermiş olmuyim ama Instagram da daha önce görmüştüm altına sıcak su koyuyolar süt veya mamayı hemen ısıtıp vermek icin
VeraVrea Gizemis tüm termoslar aynı mantık aslında içine sıcak su koyuyorsunuz saatlerce aynı ısıda kalıyor. O kapta da mama olacak ya da biberonu o sıcaks uya koyup sütü ılıtacaksınız yataktan cıkmadan. Gece ya da yola cıkarken sıcaks u koyup yanınıza almalısınız
Melih_funda Tam emin olamadım o mu değil mi diye ama yanlış değilsem gece bebek uyanınca kalkıp mamayı yapıp ısıtmak yerine akşam uyumadan hazırlayıp içinde bekletirseniz aynı ısıda kalır ve bebek uyandığında uğraşmadan direk verebilirsiniz
Kayraninannnesi Melih_funda Gizemis Ama nasıl olacak ki öyle mama yapıldıktan sonra 1 saat içinde tüketilmesi gerekiyor 🙄
Kayraninannnesi cinardefnemoms İnternette her yerde 1 saat yazıyor 🙄 o yüzden bende korkuyorum 1 saati geçince vermeye 🤗
cinardefnemoms Kayraninannnesi benim oğlum iki yaşında canım ilk 7 ay anne sütü mama olarak verdim 7. Aydan sonra emmeyi bıraktı mama veriyorum iki senedir 3 saatte veriyorum bunu da bana doğum yaptığım hastane dediler yani bozulma olmadi mamada kendimde biliyorum tadını sıcaklığına soğukluğuna baktıkça . Tabi çok sıcak havalarda 3 saatten az bı sure de bozuluyor ama normal de bişey olmuyor ♥️