mervedemirr Kızlar 40+2deyim tık yok delirecemm 🤪 cinsiyeti erkek adaçayı iç dediler bi arkadaşıma doktoru demiş 3 gündür içiyorum ama onunda etkisi olmadı adaçayı içen var mı son günlerinde benim gibi??
Tatahrun mervedemirr sıcak suyla uzunca banyo al bana doktorum onermisdi eşinle beraber ol sonrasında sıcak suyla yikan merdiven in çik bunları bir güne sigdirmayi dene bide ev işi yap ypr kendini biraz 😂😂😂
mervedemirr buiyimi normal doğumda 41e kadar bekliyoruz dedi şuanda herhangi bi sancı açılma olmadığı içinde elden bişey gelmiyor bekle anam bekle 😂
mervedemirr Tatahrun beraberlik dışındakileri hergün defalarca yapıyorum zaten hamileliğim boyunca hiç durmadım ki yerimde 😂
Tatahrun mervedemirr Sen bide onu dene bugün üstüne sıcak bı banyo al hamam gibi olsun banyo söyle ondan sonra gelir belki bebiş😂
Seminn mervedemirr ben bugun adaçayı bal limon u 1 litreye yakın demledim soğuyunca attım dolaba harika oldu soğuk çay gibi içiyorum şuan ferah ferah🤗🤗🤗
ebru23 mervedemirr bilmiyorim hic denemedim ama bem yurudum baya bi dere tepe 40+5de kendi sancimla 5 saat icinde dogumum oldu normal
Sunavarol mervedemirr normal doğumdu suyum gelmemişti hemen de giymememiştim doktora 5cm evde açılmıştı. Gittiğimde doktor 5 cm açıklık var iyi yaptın hemen gelmediğine demişti 🙃