Yaseminsg Kızlar bende Bi stres var 38+1 deyiz ama inanılmaz stres var etrafıma çaktırmamaya çalışsamda sizde durumlar ne 😀
alazzeyneperva Yaseminsg 37+3 deyim bende normal istiyorum ama sezaryenden aşırı korkuyorum zaman yaklaştıkça her an doğucak diye korkuyorum bi hafta daha bekleyelim istiyorum
Nurayademir Yaseminsg korkma canım ben 38+4 de 4 cm acılmayla suni alıp normal doğum yapdım rabbm onun sabrını verıyor dua ed bol bol doğum sonrası da moralini yüksek tut lohusa sendromuna girme her sey güzel olucak de 😊❤️ Guzl doğumlar dilerim 🤲🏻
zeytinkiz Yaseminsg 35+6 dayım her doktora gittiğimde ne diyecek diye beklıyorum. Aşırı heyecan var bende ne olacak nasıl olacak merakı 🤭 sancı cıkmıyor suanlık ama bakalım hayırlısı.
Eyceniz Yaseminsg bende 37+4 teyim, çok şükür rahat geçiyor kavuşmak istiyorum ama o zamanını bilir hayirli zamanda gelsin diyorum, akışına bırakmış durumdayım stres olmamak için kendimi oyaliyorum yürüyüş, spor, temizlik günüm bitiyor zaten ☺
Yaseminsg alazzeyneperva bende normalden korkuyorum ne yalan söyleyim. Zaman yaklaştıkça daha da Bi korku sardı içimi
alazzeyneperva Yaseminsg hayal ettigim doğumu yaşamak istiyorum ama dogum herkeste öyle normal ilerlemiyo saglikla olsun da normal olur benim insallah diye hergün dua ediyorum
Melek6177 Oy oy bende sezeryandan çok korkuyorum bebiş hala başı dönmedi inşallah döner yarın kontrolümüz var dua edin 🤲🏻
Yaseminsg Melek6177 hadi inşallah güzel haberler alırsın inşallah ya 🤲🏻 kız sezeryanın neyinden korkuyorsunuz acı vs hissetmeden çıkacak 🙈
Melek6177 Yaseminsg ay ne bileyim karnımın kesik olması belime o iğnenin girmesi beni öyle huzursuz ediyor ki 😳 ama çevremde diyo ki oranın kesilmesinden daha iyidir 😂 ne edecem oy allahımmm
Yaseminsg Nurayademir ay çok sağol canım 😻 inşallah öyle olur benimde. Kesi falan attılar mı sana attıysalar acısını hissettin mi 😶
zeytinkiz Yaseminsg Ayyy inşallah 38+39 da gelsin ya yeter büyüdüğü 😄 Eylül 1-5 arası iyidir gerci ozman 40 oluyor da
alazzeyneperva Yaseminsg allah her türlü ikisinde de yardımcımız olsun doğumun iki türlüsü de zor tabi ama güzel düşünelim güzel olsun insallah
MelikeDurmaz 35 haftamdayim normal.dusunuyorum korkuyorum ama sezeryan olupta iz kalsinda istemiyorum kararsızım
Ayseee4238 Yaseminsg 33deyim normal düşünüyorum şuan için hiç doğum korkum yok nedense son haftalarda nasıl olur bilemiyorum.
Yaseminsg Melek6177 kesisiz doğum için ilk doğumu olana perine masajı öneriyorlar yapıyormusun yaptın mı hiç ya da ☺️
aaysenur42 Yaseminsg Valla uygulamaya göre son 3 gün kaldı doğuma 😂normal doğum Allah’ım nasip ederse ama dün sancılarim çok sıkıştırdı 5 dakka arayla ama duygularımi sorarsanız şuan çok duygusuzum 😂😂 korku falan hiç bişey yok sadece bir heycan var 🤭 Çarşamba günü son en son 37+6 gunlukkken kontörlum vardı 1 kere nst girdim daha gitmedim çünkü gebe izlem kartımiza doktor 11 Ağustos yazıp kaşe vurdu büyük ihtimal Çarşamba günü yatış yapilcak 💕