Ayse0335
Ayse0335 canım acile gitmelisin bayramdan önceki hafta bende aynı sorunla karşılaştım, bayram öncesiydi ve pazar günüydü. Kadın doğum doktoru her dakika telefonuna bakmalı seni asla yalnız bırakamaz bu konuda. İşine karışmak istemem ama doktorunu gözden geçirmelisin bence. 14 haftalık gebeyim kahverengi akıntım oldu kendi doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi, ardından biraz ayaklarımı havaya dikip yattım ve kalktığımda kan pıhtısı ile karşılaştım tekrar aradım doktorumu ve iğne vurdurmam gerektiğini söyledi. Vurdurdum. Tabiki içim rahat etmedi çocuğumun kalp atışını duymak istedim ve doktorum bayram tatilinde olduğunu söyledi , işte o an acilen başka bir doktor arayışına girdim pazar günü olmasına rağmen yeni doktorum hastaneye geldi içimi kalp atışıyla rahatlattı ancak bebek aşağı inmişti acilen hastanede yatış verdi bana. Hala riskim devam ediyor haplar ve iğneler kullanıyorum. Sana tavsiyem doktora mutlaka gitmelisin yarını bekleme ne olur ne olmaz 🙏 Allah yardımcın olsun inşallah sıkıntın yoktur 🙏