Gizemis Kızlar benim bebis arada karnımın sağından yada solundan sivriliyor. Göbeğimin bi tarafı uçmuş gibi yamuk bi görüntü oluyor😂😂 ağrı sancı falan yok ama yalancı kasılma dediklerimi bu mu
Dilekcnkn Gizemis Bende 30 haftalığım muhtemelen bir yere toplanıyor ben bazen net başını hissediyorum 😂 ama canım çok acıyor
Symazturk Gizemis ağrı sancı yoksa yalancı sancı da yoktur . O sivrilme bebek artık kemikleştiği için özellikle baş ve popo kısmında meydana geliyor yani başı neresi poposu neresi ayırt edebiliyorsunuz 37. Haftadayım benim de karnım yamuk yumuk duruyor başı özellikle çok belirgin 👶🐣
Dilekcnkn Gizemis Birden böyle kayıyor yaa tam göğsümün altına geliyor başı o zaman kötü oluyorum valla
Symazturk Gizemis muhtemelen öyledir benimkinin de başı aşağıda poposu sivriliyor bir de sizin haftanızda aşağıda olan baş hafif yanda olabilir yani üst taraf sivrildiyse popo yan taraf sivrildiyse baştır 😀
Gizemis Dilekcnkn anladım cnm bende acıma hissi olmadı hic oyüzden sasırdımda insallah sağ salim kucağımıza alalım bebekleri😍