nevamm1 Mrv-ElfAda evet baya hissediyorum 22 bitti 23 e girdim artık karnimda dalgalanma oluyor hareket edince dün gece eşimde hussetti elini karnıma koyunca 🥰
nvn-mutlu Mrv-ElfAda bizde 22+3 olduk oğluşumla öyle aşırı hissetmiyorum gün içinde ama tabiki eskisinden daha net kıpır kıpır 🥰
Mrv-ElfAda nevamm1 Ben de hissediyorum ama eşim hissetmedi henüz ben içimde kıpır kıpır yer değiştirdiğini hissediyorum
Rserin Mrv-ElfAda ilk gebeliğim 16. Haftada hissetmeye başladım ben ama benim sıpam çok hareketli usgde zor bakıyor durmuyor 😂
Mrv-ElfAda nvn-mutlu Ben de öyle ya sonrada birşey mi oldu diye panik oluyorum biz bugün tam 22 olduk geçen haftadan beri hissediyorum kıpırtılarını
nvn-mutlu Mrv-ElfAda ohhh maşallah canım 🥰 ben doktoruma sormuştum ilk gebeliğim olduğu içiN bide birazcık tontiş bir gebe olduğum içiN normal dedi 25 ten sonra herşey daha net olucak demişti 🥰
MuhendisHanim Mrv-ElfAda Merhaba.. Haftadan beri hissediyoruz.. 22+4 üz dışarıdan bile belli oluyor hareketler.. Eşim elini koyunca da net hissediyor.. Her 15-20 dakikada bir hareket ediyoruz da 😇☺️
-_LiyuzaMomm Mrv-ElfAda benim ilk gebeliğim 17+5 te hissettim ilk. O günden sonra her gün hissediyorum minik minik vuruyor karnıma baloncuk patlaması gibi 😍 eşim de elini karnıma koyduğunda hissediyor ve ben izlerken dışarıdan da çok az kabarma şeklinde belli oluyor ❤️
Sefanurkahraman Ikinci gebeligim 20+6 haftalik gebeyim bugüne kadar hic hissetmetmedim ilkinde kizimda 3 aylikken hisstetim bunu geç hissedince korktum bugün hissettim cok şükür cok mutlu oldum
Zel-da Bende 22 haftalığım artık hissetmeye başladım bir yumruk atar gibi duruyor özellikle uzandığım zaman tatlı yendiğim zaman eşim bile hissetti