Merhaba hanimlar bir ayi gecti dogum yapali ama ancak firsat bulabildim hatta düsündüm yazmasammi diye ama ben okumasini cok seviyordum bu yüzden yazmak istedim
benim 3. Bebegim 36 yasindayim aslinda bebek istegim yoktu esim 2. Evliligim, onun bir kizi ilk esinden benimde ilk esimden iki cocugum var biri (14 )erkek biri (10) kiz
yani benim icin cocuk olayi bitmisti taki benim sipam süpriz yapana kadar korunmama ragmen hamile kalmistim 9. Haftada ögrendim hamile oldugumu, aileler ve esim o kadar cok istiyorduki nasipmis dedim nasil yaparim kismina geldim. esim almanyaya benim yanima geldi 1 sene önce evin ana calisani benim annelik süresince naparim ne ederim nasil geciniriz korkulariyla 6. Aya geldim sonra erken dogum ve corona riskinden dolayi dr.um rapor verdi isi birakmak zorunda kaldim 3. Hamilelikde olunca ben gayet rahat her isimi yapiyorum sürekli bir kosturma oraya buraya sanki hamile degilim gibi geldik 9. Aya, erken dogum riski var derken 36. Haftada 2 Cm aciklik dahada inandirmisti beni erken gelecegine ve sürekli yalanci sancilarim vardi ama bizimkinin gelecegi yoktu dr uma sordumda her sonraki hamilikte vücud daha fazla reaksiyon verir dedi senin 3. Bu cok normal dedi neyse ben basladim yaglar kullanmaya caylar falan herseyi yaptim, zaten hareketliyim dahada yürüyüsler falan aktifim yani ama gelmiyordu, en son dr.da calisan kiz gizlice bana dediki (cünkü yasak böyle seyleri söylemeleri) karanfil yagini tampona damlat ve kullan dedi, tabi ben dururmuyum hemen aldim basladim 2. Günü nisanim geldi 40+3de gece 2dede sancilarim basladi 10-15 dakikada bir ama düzensiz cok sert birde 3. Dogum 3 dakikada bir bekleme 10 dakikada bir olunca hastaneye gel dedigi icin ebem ve dr.um 5de dayanamayip hastaneye gittim, hastane öyle doluki sabahin köründe anlatamam nst baglandi sancilar yogun ama acilmam ayni 2cm coronadan dolayi esimide ancak dogum baslayinca aliyorlar, bende dr dan lütfenlerle izin alip eve gectim, aksam 20.30a kadar dayanilmasi zor sancilar cektim artik dayanamiyordum hastaneye tekrar gittim, 4cm aciklik hemen yatis dediler esimi cagirdim test yapildi dogumhaneye gectik falan saat 22.30 oldu, ebem suyumu patlatmak istedi ben hayir dedim önce pda sonra ne istersen yap dedim zaten bu sancilarla doguramazsin cok düzensiz suni vermem lazim bencede pda yapalim ilk dedi, tecrübeli olmak iyi oluyor gercekten yoksa suyumu patalatacakti ve ben daha cok kivranacaktim zaten bitmisim sancidan uykusuzluktan bu arada diger iki cocugumu hicbir agri kesici olmadan herseyiyle normal dogurdum bu sefer cekmiycektim o agrilari ve bu sefeer cok siddetliyi dayanamiyordum neyse bisey daha istiyorum dedim ben saat 12.den sonra dogsun isriyorum lütfen tarih olarak daha güzel dedim sakayla karisik oda bana güldü gitti sonra pda yapildi suni sanciyi verdiler suyum kendiliginden patlayinca bana ben gidiyorum 12 den sonra gelicem öyle istedinya biseye ihtiyacin olursa zile bas dedi 😅😅 ve gitti, gercekten saat 12 gibi geldi hadi basliyoruz dedi valla allah razi olsun ondan sanciyi arttirdi sonra baskiyi hissettigin anda ikin dedi, kizlar ben sanci cok az varligini hissettim ama oglum kafasi cikarkenki agriyi aciyi pda siz nasil hissediyorsam öyle yasadim o aciyi, cildiracaktim acidan cok zorlandim 3 cocugumda cigliklarla dogurdum diger ikiside normal dogum ama hic ciglik atmamistim ama bebegimde biraz iriydi onunda etkisi vardi, saat 2:41de bebisim geldi dünyaya cok güzeldi bütün agrilarim gitmisti mucizemi aldim koynuma kokusunu icime cektim, esimle birlikte saskin sevincle onu izliyorduk sonra plasentayi dogurdum ve ikinci mucize hic yirtilmam yoktu ne ic de ne dis ta bunun icin size tavsiyem yaglar kesinlikle kullanin masaja falan gerek yok ben hep tampona damlatip adet döneminde gibi yerlestirdim.
oglusum rahmetli babamin ve kayinbabamin ve atamizin adi olan mustafa kemalim 30 haziran.da 3970gr 56cm dogdu
Allah sirasi gelen herkeze hayirli saglikli kolay dogum nasip etsin insallah
Sorusu olan varsa alabilirim zaten uzun oldu diye bazi seyleri atlamis olabilirim.