Melisaaa1 Kizlar Merhaba! Hamilelikte biliyorsunuz maden duyu cok yararli eşim iki sefeerdir beypazari bulamiyorum diyor kizilayinkini almış sizce bi sıkıntı olurmu
BusraUras Melisaaa1 olmaz sadesini içtikten sonra. Beypazarı bütün a101 lerde ve migroslarda var her şehirde.
Ysmnbdl Melisaaa1 bayramdan sonra Beypazarı bulunmaz oldu kaç markete sorduk firmada sıkıntı var dedi bende Kızılay’a geçtim ;) bişe olması değil de Beypazarı’nda magnezyum oranı en fazla diye tercih ediliyor Kızılay’da hemen hemen aynı hatta şuan elimde içiyorum 😄
Birkuzucukbeklerken Melisaaa1 ben Beypazarı içmiyorum zaten kızılay içiyorum ikisi de maden suyu ne farkı var ki
Saripapatyam1 Deletedmom9823 https://resimyukle.io/r/jj96T1WowZ Ben internetten araştırdım bakın. Ilk defa yaptım inşallah açılır 😁
Hafizeplt Melisaaa1 bende aksine Kızılay aldırıyorum magnezyum daha zenginmiş .. yeni doğum yapan arkadaşım demişti zaten banada
Deletedmom9823 Saripapatyam1 bu kızılay afyon olan kuşum erzincan olan mg si yüksek olan bende markette hepsine tek tek bakarak aldım kızılay erzincan yoksa beypazarı alıyorum
Melisaaa1 Deletedmom9823 kizilay afyonda 3,4 yok simdi baktim afyonunkide baya yuksek benim ictigim afyonmus bakinca farkina vardim dusuk degil yani resimdeki gibi