tandirella001 Burcukardelen benim de 10 ay oldu gelin geleli canım. Aslen nerelisin? Bi de kötü anın neyd merak ettim özel değilse
Burcukardelen tandirella001 aslen izmirliyim 😊 uzun hikaye aslında geçen sene gebelik kaybım sırasında denk geldik doğumda suyum gelmiş kapıda bekliyorum İsmail beyin hastasıyım diyorum içerde doğum var alamam bekleyeceksin diyip bağırmıştı bana
Nagihan18 tandirella001 boy ve kilo dışında hiç bişeyine bakmadı çok ilgisiz ve asık suratlıydı zaten asla memnun kalmadım
Melikeuysal Bende İsmail beye gıdıyorum 33 haftalığım echomarda gayet memnunum bır sorunum olmadı kı ereglıde de yıllardır ısmaıl bey var zaten 🤰🏼
tandirella001 Melikeuysal ben De hülya hanıma gidiyorum bastan beri. Acaba cevrenizde onunla normal dogum ya8mıs biri var mı nasıl geçmiş
tandirella001 Burcukardelen oha o niye öyle olmus ki cok kötü olmus . O an üzücü olmuştur baya. Geçmiş olsun bu arada canım
Melikeuysal tandirella001 yok canım hep sezeryan yapan duydum ben arkadaşlarım vardı sezeryan oldular ınsllah sen ıstıyorsan normal olursun
Celcel67 Burcukardelen anadoluda ezgi çalışkana gidiyorum cok memnunum hersey icin beni aydınlatıyor tavsiye ederim🤗
Celcel67 tandirella001 şu ana kadar doktorun hic kötü bir şeyini duymadım tecrube edince onuda yazarim size👌
tandirella001 Celcel67 ben sizden önce tecrübe edicem tüh 🤣 36+2 benim az kaldı inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım