Gulceefe-00 Birtanemm canım ben de 22 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım sürekli kanamam oluyor düşük tehlikesi var diye spor yuruyus yapamıyorum sürekli evde yatıyorum ev işi de yapamıyorum doğal olarak da kilo alıyorum ama hiç önemli değil önemli olan sağlıkla kucagimiza almamis bebisleri. Sonrasında inşallah spor diyet veririz ☺️
Saripapatyam1 Birtanemm ilk gebelikse ilkte çok alınıyor bende öyle olmuştu yani. Kiloyu hiç takmayın bence Doğumdan sonra gidiyor hepsi
ipek_94 Birtanemm gebelik şekeriniz olabilir mi acaba bi baktırın yada doktorunuz ne diyor bi sorun bende 33. Haftadayım toplam 13 kg aldım ama 1 haftada +2 kilo olarak gidiyorum suan son haftalarda su içsem kilo yapıyor ve herşeyi canım cekiyo
mco Birtanemm vitamin hapı kullanıyorsan o ilaçlar kilo yapıyor canım bende aynı şekildeyim çok şiştim
Babyrich Birtanemm ilk hamileliğimde 25 kilo aldım hepsini geri 1 yılın sonunda vermiştim yeniden hamile olduğumu öğrendim lohusalık dönemim o kadar zor geçtiki bambaşka bi bedende bambaşka biri ve bambaşka bi hayat çok zor kabullendim emzirmeyi 5 aylıktı bıraktı oğluşum bende jet hızıyla rejime başladım şimdi olsa o kadar acele etmeyip yeni anneliğin daha çok tadını çıkarırdım benden size tavsiye kesinlikle kafanıza takmayın hepsini verirsiniz siz her anın tadını çıkarın çok çabuk büyüyorlar şimdi bu hamileliğimde kendime sözüm kiloyu asla kafama takıp lohusalık sendromuna girmeyeceğim nasıl olsa hepsi gidiyor 💪🏻🤗💙
Sdtcnts DemetF ben de 20 haftalığım yaklaşıkn5 kg aldım acaba sağlıksız mı besleniyorum? Süt içmiyorum cevşz de pek yemiyorum ondan mıdır? Siziz haftalık yemek rutinlerinşz ne?
DemetF Sdtcnts senin kg gayet normal bana sorarsan bebeginin kg iyiyse dert etme benimki fazla biraz.Ben neredeyse hic hareket etmedigimden kg aldim.Oglen kahvalti yapiorum yumurta pekmez peynir ekmek falan yiyorum. Daha da yemek yemiyorum meyve dondurma yogurt hergun 1 tane soda su yetiyor bana . cok nadir aksamlari yemek yiyorum.
Sdtcnts DemetF e az yiyorsun nasıl aldın ki? Ben pasta ve fast food tüketiyorum baya sağlıklı pek bir şey yok bende 🤦🏻♀️inşallah bşr şey olmaz. En son 1.5 ay öncesi gidebildim doktora bebeğin kilosuna bir şey demedi
DemetF Sdtcnts dedim ya ben hic hareket etmiyorum evde is bile yapmiyorum dogru durust.Aldigim kilonun yarisini 3.ayimin icinde ailemin yaninda yiyerek aldim. Simdi yavasladi kg almam.doktora git bence gecmis baya ayda 1 gidiyorum ben
Sdtcnts DemetF ya covid oldum geçenlerde ondan gidemedim 🥺bu hafta gidip bakacam. Peki siz şeker yüklemesi yapacak mısnız? Çünkü doktorum aşırı kilo alımında tavsiye ediyor da
Busrayilmaz2 Birtanemm ben aldım ne takıyorsun 😅62 ile kaldım en son 78 dim 3+6 şuanda verirsin ilerde 🦋🥰
DemetF Sdtcnts yaptirmicam ben doktor kg icin daha bisey demedi bana 5 hafta once 65 dim simdi 66 yim durdu simdilik son aylarda fazla alinirsa mudahale ediyolarmis
Aminegul Birtanemm cok fazla takılmayin ikinizinde sağlığı yerinde oldugu sürece insallah birsey olmaz kilolarda veriliyor. Bundan sonra kendiniz icin biraz dikkate tmeye özen gösterirseniz bence 15-20 kiloya kadar yine kabul edilebilir. Zaten cok kiloluda hamile kalmamişsiniz
Gokce_21 Birtanemm kiloya cok takılmayın gıdıyor doğumdan sonra.özellikle bol su tüketirseniz daha cabuk gıdıyor.bnde oyle oluyordu, gece emzırmeye her kalktıgımda koca bır bardak mutlaka ıcerdım.bnde ilk hamıleleıgımde çoook kılo almıstım,gidiyor
Didem_678 Birtanemm Ben de her ay iki kilo aldım iştahım açıktı,gebelik şekeride çıktı 57 kiloydum şuan 69 kiloyum Eylülde doğum yapcam ama kendımı bılıyorum çabuk veririm altı ay sonra yavaş yavaş toparlarım kafaya takıyoruz hep de saglıkla dogsunda bebişlerimiz