alininannesiii Şöyle bişey arıyorum aslında siz nerden aldınız sipariş verdiniz ya da https://resmim.net/i/rgUex
Melike alininannesiii Stok bezleri koymak için mi yoksa bez ve bakım malzemelerini falan koymak için mi ?
mmavi alininannesiii Sifonyerlerinin en alt katini bez icin ayirdim sonrasinda organizerlerden aldim en kucugunun icine bez islak mendil alt acma mini paket gibi yanimda gezdirdim.
alininannesiii Arkadaşlar alan varsa farklı model falan yardımcı olur musunuz benimde almam lazım önerilere açığım yani hasır olmak zorun da değil
bahtnurr1 alininannesiii instada Elasepet var ordan örgü sepet düşünüyorum 🥰 yada bu organizeler var ya onlarda mantıklı geliyo
Melike alininannesiii Ben kapaklı büyük kutu aldım. Hepsini içine koydum odadan odaya taşıyabileyim diye ama bunlar da alınabilir. Kullanan arkadaşlarım var ikisinden de memnunlar
Eminos123 alininannesiii odasina dolap yaptirmistik ona koydum dolabi yokken de kendi sifonyer cekmeceme koymustum
kelebeklerdeniz23 alininannesiii canım ben o tarz eşyaları koymak için trendyoldan düzenleyici aldım bölmeleri vs var pişik kremi ıslak mendil alt açma koymalık hem de uygun fiyatlı sert kumaş kutulardan. Trendyolda arama kısmına ‘başucu düzenleyici’ diye yazıp aratırsan göreceksin
Nymphadoraa alininannesiii ben bunu aldım. Bezi, krem vs günlük ihtiyaçlarını koyuyorum evde benimle birlikte dolanıyor. Ortadaki bariyerler cırt cırtlı komple çıkıyor da
Melike Nymphadoraa Annemiz, link paylaşımı yasak, resim paylaşabilirsiniz. Bu yüzden postunuzu düzenledim ☺️
MercimekveAnnesi16 @alininannesiii Melike melike hanımın paylaştığı pembeli beyazlı kapaklı olanın gri beyazından aldım bende gayet güzeller ben beğendim