Nehir-Poyraz Bfduam yok canım bi kere gördüm denemek için yaptığım zamandı onun dışında yumurtlama ve çatlama görünce asla devam etmedim testlere canım yumurtlama gördüysen devam etme
Bfduam Nehir-Poyraz evet 26, 27 si gibi gördüm, bazen okuyoruz, adete yakında koyu olanlar varmış muhtemelen ikinci kez yumurtlama veya hamilelik diye yorumlanıyor. Benim kaset test negatif, ikinci kez yumurtlama belkide.
Nehir-Poyraz Bfduam valla bilmiyorum canım öyle gördüğümde ebru ceylana sordum yok değil demişti ama zaten bi kaç güne kalmadı adet oldum
Bfduam Nehir-Poyraz benimde kader senle benzer desene. Ama böyle olup hamiliğinide öğrenenler var burda, bizimki olmasada.
Bfduam Nehir-Poyraz insan bilemiyor işte betanın 80 olduğundan mı, yoksa bizim gibi hiç sebepsiz olduğunu mu adet görene kadar.
Nehir-Poyraz Bfduam 🤷🏻♀️ Bilemiyoruz işte ondan çok kafa karıştırmamak lazım gebelik öğrenmek için gebelik testi yapar geçerim daha bulaşmam ovulasyona yumurtlama gördükten sonra
hfh Bfduam bn o hamileliğimi yeni ogrendigimde ikinci cizgi cok koyu degildi ama vardi yine ikinci cizgi
annesinin_beybisi Bfduam sende durumlar ne canım ovulasyon testi gittikçe koyulaşıyor mu benim yumurtlamadan sonra 4_5 koyu oldu ben de sevinmistim sonradan siliklesti testim de bitti zaten
Bfduam annesinin_beybisi aynı oldu, sanırım ikinciye yumurtlamaydı bizimki, sonra silikleşti, az öncede elendim.