Bfduam Tugce1803 evet 27 si gibi gördüm, bugün tekrar yaptım böyle çıktı. Bu tekrar yumurtlamaya yakın mı demek diye bilemedim
annesinin_beybisi Bfduam bir kez test yapmak olmaz devam et bunu teste devam ederek görebilirsin çift cizgi görürsen degerlendir aynı zamanda gebelik testi de yap
nevamm1 Bfduam canım bak bu benim hamileyken yaptığım ovulasyon koyulasmaya başladıysa takip et benimde adetime 7 gün kala koyulasmaya başladı ama benimki erken yumurtlama inşallah seninkide koyulaşır🙏
Bfduam nevamm1 seninki basbayağı koyu çıkmış canım, tamam yapmaya devam ederim ovülasyonu. Adetine kaç gün kala idrar testine başlamıştın? bugün yaptım negatif, 4, 5 günüm var. Erken yumurtlama derken adetine kaç gün varkendu? Benim 28 i çatlamaydı.
nevamm1 Bfduam adetim bitti yanlış hatırlamıyorsam 9.gun ovulasyonda yumurtlamayı gördüm adetime 7 gün kala ovulasyon tekrar koyu olduğunu görünce gebelik testi yaptım normal kaset test ile yaptım ve ikinci çizgi çıktı çok şükür inşallah darısı senin ve bekleyen herkesin başına 🙏❤️
lunam Bfduam geçen sene hamilelik için çabalarken yumurtlama görüp değerlendirdiğim aylarda adet günüme yakın denemek için ovulasyon testi yapardım ama o kadar silik çıkardı ki T nerdeyse bembeyaz. Geçen ay adet günüm gelip de olmayınca merakımdan elimde kalan ovulasyon testlerinden denedim, iki çizgi eşit çıktı ve iki gün sonra gebelik testinde çok silik çıktı öyle emin oldum hamile olduğuma. Unutlandırmak gibi olmasın ama LH testleri hem BetaHCG hem LH algıladığı için hamilelik testinden daha önce ovulasyon testinde farkedilebiliyor. Yani daha da koyulaşırsa hamilelik de olabilir tekrar yumurtlama da. İnşallah hakkında hayırlısı olsun 😊
Bfduam lunam canım 4,5 gün var sabah negatifi kaset test. Sen bu kadar varken kaset testi deneyip negatifi görmüş müydün? Olsa ovulasyon daha önce gösterir mi dersin kaset testten?
lunam Bfduam ben ovulasyonda ikisini eşit gördükten sonra kaset testi yaptım. Evde gebelik testi yoktu, beklemiyordum çünkü artık. O yüzden önce ovulasyonla denedim. Ovulasyon ikisi eşit çıkmasına rağmen, iki gün sonra kaset test silik çıktı. Yani daha erken senin için. İstersen elinde varsa ovulasyona devam et takip et canım.