HappyMom 🛍 🛒 Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşalım. Karşılıklı yorumlaşmalar silinecektir. Kapı süsleri ve dekorasyon ürünleri bir araya toplandı. (Linki açmak için Trendyol uygulamasını indirmelisiniz.) https://ty.gl/tabfsij
Kelebeeek HappyMom ebebek te müthiş indirim var perşembeden pazara kadar her hafta oluyormuş zıbın lar 7,99 6 al 5 öde biz alılverişimizi bu gün ordan yaptık birde küvet seti 110 TL içinde küveti lifi maşrafası kovası birde lazımlıgı var
iremahsen HappyMom Kızlar e bebekte efsane indiririm var 10 lira 13 liraya bir sürü şeyler 10 parçayı 180 TL’ye aldım bence koşup bakın 🥰🥰🥰🥰
Mmeelliikkee Sonunda aldımmm..benim gibi bekleyenler için yoyko 8 in 1 anne yanı park yatak hepsiburada ya gelmiş 1499 TL . 500 üzeri 50 lira indirimle 1449 a geldi 🥳 sanırım güncellenen stoklar aşağı yukarı bu fiyatta olur ..
Nurhan92 Ebebek mağazalarında basafe oto koltukları ciddi indirime girmiş. Nette değil ama. Mağazalarına bi bakmanızı tavsiye ederim.
NaimeYilmaz zhv Haklısınız, baya yorum temizledim. Moderatör annelerimiz de dikkat edecektir. 🌹 @Cicilibicili @Birgul @Annesininkuzusu01 @Feyza-nur @Derya @Melike @KubraAydin @Mizgin2020 @Sevimlianne_adayi
gulsah_2013 E bebekte tekstil ürünlerinde %50 indirim var 10 lu hastane çıkışını 83 tl ye, 5 Li hastane çıkışını 28 tl ye,4 lü çorap 6 tl ye aldım bu gün
zahidinannesi HappyMom Heyner anne yani beşik düşünenler, hepsiburadada 820 den 770 e düştü, ben fabrika mağazasından baktırdım içimize sindi, fabrikadaki fiyatından 20 TL daha uyguna Hepsiburadadan aldim
gulsah_2013 Çiçek sepeti pia baby sayfasında isimli hastane çıkışları indirimde 100 tl üzerine 10 tl indirim
HappyMom HappyMom Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşalım. Karşılıklı yorumlaşmalar silinecektir.