Havva1995 Arkadaşlar ben erken doğum yaptım 35 haftalık risk vardı acil sezeryana aldım ama büyük abdesti yapamıyorum ne yersem yaparım agrım çok bide normal mi ya yürüyemiyorum yatamıyorum
Dilekcnkn Havva1995 Ağrın için birşey diyemiyorum canım allah şifa versin inşallah sana ama tuvalet için bol su ve hoşaf tarzı şeyler iç kayısı falan var zaten biri yapsın sana annen veya kayınvaliden onu iç sürekli hem sütün olur hemde lavabo için rahatlatır baktın olmuyor lavman yaparsın
nntok Havva1995 benm de yarın doğumum var nasip olursa 38+4 kilosu em son 2600 dü sizin küvöze girdi mi bn ondan çok korkuyorum
Havva1995 Dilekcnkn of valla çok agrım var zaten bide büyük abdesti yapamıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah tamam deniyecegim inşallah
EsraEse gokcekocyigit07 nntok Benimde yarın 37+4 şuan hastanedeyim Sezaryan olucak yarın dua et benim için korkuyorum bende sana edeyim
Firdevss167 nntok bende 5 agustosta doğum yaptım canım 38+5 4 kilo doğru senin bebiş zayıfmı doktor birşey dedi mi kilosu gelişimi ile
gokcekocyigit07 Rabb’im şifa versin, doktorunuz size musil yazmadı mı bana sezaryan sonrası verdi doktorum, ekstra olarak bol su için, kayısı kompostosu için ve yürüyüş yapın, zamanla ağrılarınız hafifleyecek, hareket ettikçe iyi gelir 👍
gokcekocyigit07 Havva1995 doktorunuza danışın çünkü sezaryan sonrası veriliyor, yanma flan normal tabi kolay değil, sabırlı ol geçecek 🤲🌸
Havva1995 Firdevss167 ben muane diye gittim 35 haftalıktı bebek zehirlemiş beni acil sezeyana aldılar ama agrım çok kesilen yer yanıyor büyük abdest yapamadım yürüyemedim
Firdevss167 Havva1995 spinal mi yaptılar bende spinal oldum kestiklerini hissetmedim ama asıldılar bastırdılar herşeyi hissettim acı çektim ameliyat sonrası yürüyemedim
Saripapatyam1 Havva1995 Bol kayısı suyu için kayısı yiyin. Icebilirseniz eğer sabah öğlen akşam aralıklarla 2ser kaşık zeytinyağı için kesin çözüm olur