Minikannecik2 Merhaba kızlar ☺️ Benim 1 yaşında bir oğlum var birde Allah nasip ederse 2 buçuk ay sonra doğacak bir bebeğim oğlum da montessori beşik almıştım baya büyük suan ona oda yapamam eşim askere gidecek bende bu beşiği gördüm trendyolda kullanan var mi yada alan kızlar yaklaşık 6 7 ay yatacak içinde sonra oğluma oda yapıp onun beşiğine alacağım kullanışlı mi emin olamadım 🤷🏼♀️ https://resimyukle.io/r/sJTgJz07mp
Dilekcnkn Minikannecik2 Kısa süreli kullanmak için olur canım çünkü 5 aylık falan olduğunda sarkma durumu oluyor çocuklarda allah göstermesin düşer falan o yüzden dediğim gibi kısa süreli kullanıcam dersen güzel
metehaninannesiii Minikannecik2 yengem.kullanıyor heryere goturuyor mutfağa bile 😂😂😂😂ama sallarken cirt cirt diye sesler cikiyor
Hiraumut Minikannecik2 Aynısını eltim kullanıyor gayet kullanışlı bende alacam bebeğime bir kaç için. Nerde otursa götürebiliyor bebeği gayer kullanışlı.
mmavi Minikannecik2 bende aldim ama bu marka degil. Dogumdan sonra rahat kullanamadim. Saga sola kayma yapti alti dengesizdi. icine babynest yada reflu yatagi koymustum yinede cok rahat degildi onermem.
metehaninannesiii Minikannecik2 yok gi ses nereden geliyor belli değil jsjsjssj ama yigenim onun sesini dinleye dinleye uyuyordu 😂😂
Minikannecik2 mmavi bende döşek yaptırmayı düşünüyorum oğluma yatağı vardı ama yine de koruma yaptırmıştım rahattı emin olamıyorum ya
DerinsMomm Kızım iki bucuk aylık oldu hiç yatagında yatmadı daha.Bu degil ama buna benzer bir besıkte içine reflu yatagı koyarak yatırıyorum.
Minikannecik2 DerinsMomm ben de döşek yorgan yastık yaptırıyorum oğlum da yatak bardı ama yine de koruma yaptırmıştım rahat oluyor bunda da yaptıracağım
Mavisehir Minikannecik2 bende bundan lacagim otrma odasinda kullanmak için mobilya beşiğinde y.odasinda kalıcak
mmavi Minikannecik2 bende park yatakla bunlar arasinda kalmistim simdi olsa park yatak alirdim. Trendyolda uyguna vardi. Ama tabi icine dosek yaptirinca rahatlasabilir orantisizligini sevmemistim kizim ne tarafa gitse oraya cokuyordu altina biseler koyup sabitlemek zorunda kaliyorduk.
Aleyy99 Bir arkadaşım kullanıyor çok memnundu banada tavsiye etti hatta kolaylıkla taşınabiliyor kullanışlı olduğunu söylemişti 🤩
Minoo01 Minikannecik2 5-6 ay kullanılıyor. Ben ilk 5 ay kullandım sonra kaldırdım hareketlendikçe düşme riski var. Ama ilk aylar rahat oluyorZ odadan odaya götürüyorum rahatlıkla.
BeyRah Minikannecik2 ben kiwinin aldım gayet kaliteliymiş henüz hamileyim ama 1 yaşa kadar kullanılır bence. 80-45 iç ölçü yeterince geniş