Mom526 kullanuyorum bende sürekli geçmiyo bi türlü çünkü ama son verdigi krem iyi geliyo onu kullaniyorum yine de geçmiş deil ama kaşıntım hafifledi

Mom526 fitili zorlayıp kullanmanı tavsiye ederim canım anca o temizler ben de çok sık oluyorum o yüzden fitil rahatlattı beni

Mom526 ben 37 . Haftadayim hayla geçmedi fitil versi kullanamadım bide başka bisey daha vardı tüplü sekilde icime kadar sokup kremi boşaltıyodum o da çok zor geldi en son bu kremi kullandım hafifletti sadece o da az kaldı bebege zarari olurmu ondan korkuyorum

Mom526 hayır ağızlarından zorla laf alıyorum zaten 😒 ben söylemesem hatırlatmasam ilaç bile yazmiyolar (devlet) hastaneleri özellikle tek hastaneyse ve doktorları çok yogunsa tek istekleri biran önce hastalar bitsin eve gidim kafasindalar özel ilgi beklemiyorum tabi ki ama en azindan konusabilir de sifir yani zorlaaa

Mom526 merhaba yardımcı olabilmek adına biraz açık yazıcam kusura bakmayın kremle kurtulamazsınız yatışır ama fitil gibi iyileştirmez. Şöyle yapın sırt üstü uzanın bacaklarınız iyice Aralık olsun dizlerinizi bükün ayaklarınızdan destek alıp kalçanızı havaya dikin derin nefes alıp rahatlatıp kasmadan itin iç kısma fitili mümkün olduğunca ileri itmeye çalışın. Umarım başarılı olursunuz.

Civcivim000 deneyeceğim canım teşekkür ederim..Aslında salı günü eşim gelecek o zamana kadar beklesem ,ondan yardım mı alsam diyorum ..Mantar gecmezse erken doguma mi sebeb oluyor

Mom526 Krem iç kısımları temizlemediği için kalıcı bir çözüm olmuyor sadece anlık kaşıntıyı rahatlatıyor. Fitili kullanmanız lazım. Doktora tekrar gitme ihtimaliniz varsa söyleyin kullanımı daha kolay bir fitil versin.

Mom526 onu bilemiyorum ama tedavi lazım ihmal etmemek gerek. Deneyin ya kendiniz ya eşiniz zaten uyurken atın ki fitili yürüdükçe ayakta durdukça geri inmesin gece boyu dursun en azından hemen atılmasın vücuttan ama bi şekilde kullanmanızı tavsiye ederim kremlerden aynı verimi alamazsınız çünkü.

Mom526 ben de bundan kullandım canım gece yatarken sırt üstü yat ayaklarını dizlerden kır sakince vajina içine yerleştir