defnosunannesi_ Aysobaciniz Canim benimki 29 da döndü şuanda 34+3 olduk tekrardan geri dönüşümü onu bilmiyorum Haftaya kontrolüm var gorumcem ama bence doğum pozisyonunda hagla çünkü sağ gosumun altında ayaklarını net hisediyorum
Aysobaciniz defnosunannesi_ o zaman ters dönmemiştir merak etmeyin, insan hisseder çünkü ayağını nerden vurduğunu
Dunyyam Aysobaciniz bende ağlarım muhtemelen hiç.korkmuyorum ama çok heyecanlıyım bide benim ki yüzünü De nerdeyse hiç.göstermedi desem yeri:)
Aysobaciniz Dunyyam yaaa hep sakladı demek ooy yavrum 🌸😍 benimde en son gittiğimde doktor yakaladı çekeceksen ben fenalaştım sanırım tansiyonum düştü sırt üstüde yatırdılar beni bayıldım desem yeridir o yüzden yarımı tek var ☺️
Deletedmom23234 Aysobaciniz 😁😁 ya pisi pisine gitti hepsi sjsjsh bende kids’te askıya alındım daha çocuk doğmadan 😁🤭 bak aslında biz suçsuzuz ama anlamıyorum sürekli askıya aliniyoruz 😁 ben halletçem raatt ol kanki sende kankalik potansiyelini gördüm😁❤️❤️
Aysobaciniz Deletedmom23234 ahahahah doğmadan kids sede el attın demek 🤣 sende benim kandan var sezgim 🤭 ahahah sorun bizde değil uygulamada desene 🤣🤫
Hellobaby12 depsizoo kesinlikle 31 de söndü benimde şimdi daha zor resmen kasıklarım ayrılacakmış gibiyim
depsizoo Hellobaby12 Yok tam ne zaman döndüğünü bilmiyorum 32 de kıntrole gittiğimde öğrenmiştim baş geliş olduğunu
Deletedmom23234 Aysobaciniz Aha işte bu 😁😁😁 ayy kaç yaşındasin kaç haftalık hamissinnn bide adın ayso dimi benimde üzge hshhssjsj😁
Ellu Aysobaciniz cok spor yapiyodum pelvik taban kaslarim cok sikiymis acilmadi, bu hanilelikte hic spor yapmiyorum sadece yürüyüse cikiyorum bakalim acilcakmi bu sefer🙈😅 Cok tesekkür ederim inshallahh cümlemizinki kolay olur❤️🥰
Aysobaciniz Ellu hiç spor yapmayanlardA daha rahat doğum yapanı çok duydum ben hemde dikişsiz 😂 bende bu duyduklarıma nazaran hiiç mi hhiç bişe yapmıyorum 😂😂 anca yatıyorum 🤣
Aysobaciniz Deletedmom23234 ayşo bacı tabi 🤣 ayşe nur lakin ayşo kalsın 😂 ben 32 haftalığım yeni kankim 26 yaşındayım 🤭😂 sen 🥰😍
Ayseonay Aysobaciniz 28 den beri baş aşağı mide bırakmadı bende insn böylesi de çok zor sürekli tuvaletin geliyor kafası çok başlı yapıyor ayaklar midede hep vuruyor nefesin daralıyor
Deletedmom23234 Aysobaciniz 😁 25 yaşında bir adet 36 haftalık hamileyim kanki 😁😁 tanıştığıma çok nice too meet you yani 😁😁😁😁❤️❤️