Aysobaciniz Yenibirannee yaa maşallah sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz 🙏🏻🙏🏻 boşuna dememişler Cennet annelerin ayakları altında diye 🌸
Yenibirannee Aysobaciniz gerçekten oyle simdiden hayali bile mutlu ediyorsa gerisini dusunemiyorum 💟💟
Aysobaciniz Seda_nrr aay 41 nedir 😳 yok anam yok baktım olmuyor 39 da alın derim 😂 hiç bekleyemem 41 falan 😂 bedenim bekle dese yüreğim bunu kabul etmez 🤣
Iremderinn1903 Aysobaciniz 33 haftalikken baş aşağı dönmüştü şuan 36 haftalık olduk ve aşırı zorluyor alt tarafa baskı geceleri kalkarken ederken oturduğun yerden bitik durumdayımmmm
Aysobaciniz Iremderinn1903 büyüdükçe artık her türlü zorlaşıyor sanırım allah hepimize yardım etsin inşallah
Symazturk Aysobaciniz 32 de dönmüştü şuan 37 de gebeliğimin en zor zamanlarındayım dönünce de poposunu veya ayaklarını dirseğini çok fena dayıyor yani dönünce rahatlama işi bende olmadı sizde olur umarım 🌸
Aysobaciniz Symazturk sanırım kimsede olmamış 😒 herkes aynı şeyi söylüyor mideye popo dayamak kaburgaya tekme atmak alttan kafa atmak 🙄 Sanki futbol maçı 🤣 🌸
Ellu Aysobaciniz tesekkür ederim, erken dönüyolar ama zor cikiyolar benimkiler😅daha dogrusu kizim öleydi bakalim oglum napcak😅
Ellu Aysobaciniz cok spor yapiyodum pelvik taban kaslarim cok sikiymis acilmadi, bu hanilelikte hic spor yapmiyorum sadece yürüyüse cikiyorum bakalim acilcakmi bu sefer🙈😅 Cok tesekkür ederim inshallahh cümlemizinki kolay olur❤️🥰
Deletedmom23234 Aysobaciniz Bu hafta tekrar gidicem dönmezse sezaryen dedi 😬 hala dönmedi ama hareketleri hala kasıkta hissediyorum. 39′a kadar bekletmesinler ya 😁🙈
Deletedmom23234 Aysobaciniz Hahahah keşke sadece ayağı çıksa kafasıyla midemi deliyo nefes alamıyorum ayyy çok fena 🙈😁 almazlarsa kendimi zorla ameliyahaneye sokucam merak etme o iş bende skajjaja
Dunyyam Benim 37+6 daha dönmedi doktorda çok nadir diyor bu haftadan sonra dönmesi ama istersen bekleriz dedi. Saglıkla ilgili bişey olmadığı sürece ben 40 beklemeyi planlıyorum bakalım.
Aysobaciniz Deletedmom23234 kafa atacak başka yer mi yok çocuumm 😂 hadi görim seni ben buralardayım haberleşelim 🤭😂🥰
Aysobaciniz Seda_nrr aay inşallah olur canım, hep hayırlısını diledim ben hangisi bebek ve bizim için iyiySe o şekilde olsun inşallah 🙏🏻🌸
Deletedmom23234 Aysobaciniz Ayipsin post açarım zaten doğuramıyorum diye kesin yani sjsjsj veya zorla ameliyahaneye girdim diye.😁😁😁😁