Asmin27 Kızlar sürekli ilgi istiyorum ve canım çok sıkılıyor durduk yere agliyorum benim gibi olan var mı 🤔
Kubraadrgn Asmin27 evet canım bend öyleydim ilk başlarda gerçi hala devam ediyo ağlamalarım 1 sat önce de ağladım ama artık alışmak lazım bu duruma hem hormonlardan kaynaklanıyor hemde benim yaşımın küçük olmasından kaynaklanıyor
Lavieenrose_ Ilk haftalarda oluyor malesef 😒 bende uzuu uun bi süre turkcell in reklamına ağlamıştım😁
Asmin27 Gulnur biden sıkıntı geliyor böyle hiç hayatımda böyle olmamıştım sonra diyorum kötü bişey mi olacak acaba
Gulnur Asmin27 evham yapiyosun bnce bnde bu aralar eve hirsiz gitcek diye gece uyuyamiyorum sacma sapan haldeyim
OmerAzizeSrc Asmin27 maalesef ben sırf bu yüzden tartışıyorum eşimle bazen halbuki eşim çok ilgili birisi normalde ama yetmiyor iki kişilik ilgi lazım 😁😁
Sedafirat Asmin27 ah ben canım bi an çok sinirli agresif oluyorum bi an da çok duygusal televizyondakiler le kavga edip tv yi kapatıyorum hatta kafa gidiyor hamilelikte 😂😂😂
Asmin27 Sedafirat gerçekten tuhaf bi duygu bi anda gülüyosun bi anda ağlıyorum ikilemde kalıyorum resmen 🤣
Sedafirat Asmin27 başkası yanimds boyle olsa deli sanardim ama insan kendi yapınca normal karşılıyor hatta tuhaf bakanlara kızıyor 😂😂
Sedafirat Asmin27 ben çok eğleniyorum haksiz olsm bile illa kendimi hakli çıkarıyorum sinir edince artik gönül almaları da ayrı bi komik oluyor yazık aciyorum 😂😂😂