Bebegimveben0811- Içimde hep 39 da doğrucam hissi 😀 geçer mi bu zaman bugün tam 11 haftalik olduk bin kere şükür sizler neler yapiyosunuz nasıl geçiyor benim enfeksiyon dışın da güzel 🎈
ege_ayaz_mom Bebegimveben0811- geriye dönersen zaman çok çabuk geçiyor ama önümüze bakarsak hiç geçmiyor gibi bizde 20+5 olduk çok şükür son ayimiza görseydik hayirlisiyla benimde belim çok ağrıyor 🥺
Aysegul2210 Bebegimveben0811- Valla bende 10 hafta 11 hafta derken 33 hafta olmuşuz zaman nasıl geçti anlamadım 😂 bu zamlarda bıraz geçmiyor haftalar biraz da agirlasinca ağrılar sancılar falan ama buda geçer Allah’ın izniyle 🙏🏻😊
Yamacin-Annesi Bebegimveben0811- kusmalar dışında çok güzel benimde içimde hep 38 de dogururum hissi var bizde 13+4 olduk çok şükür 🙏😅
Bebegimveben0811- Aysegul2210 Aysegul2210 ay ne güzel beim şimdi ilk hedef 20 😀 bide enfeksiyon oldu mu sizde :(
Aysegul2210 Bebegimveben0811- Evet vajinalde isilik tarzı bisiler çıktı birde bı kaşıntı oluyor di 1 hafta uykusuz kaldım o kaşıntı yüzünden doktorum fitil ve krem verdi 5 günde kesildi kaşıntı ama o isilik tarzı Kavacıklar kaldı
ege_ayaz_mom Bebegimveben0811- evet magnezyum ilaç falan yazmıştı onuda bir iki kere içtim geri bıraktım ilaç içmeyi unutan biriyim o yüzden unutuyorum😖
Bebegimveben0811- Yamacin-Annesi umarım bir an once biter benim 10.haftanin sonlarin da bitti sanki eskisi gibi değil
Rabiaa_uzn Bebegimveben0811- Benimde ilk gebeligim 11+4 olduk ilk zamanlara göre daha iyim çok şükür ve de git gide heycan basıyor sağlıkla gelsin bebişler😊😊
Aslihn07 11+2 :) zaman hiç geçmiyor ya gününü değil saatlerini sayar oldum 😅 bulantılarda azalma oldu çok şükür onun dışında bel veya kasık ağrısı çok yok. Cinsiyet ve alışveriş merakı çok var 😂 bir de göbüş büyüyor mu onu takip ediyorum 🥲
Bebegimveben0811- Aslihn07 2 gün var aramızda 🤭 ben arada ortak renklerden alıyorum biseyler sağ-salim.bi kavuşsak