Erkenanne İlk kanama başladıktan kaç saat sonra sancı başladı düşük oldu Benim iki gündür kahverengi lekem vardı sabahtan beride kırmızı kahve kanama başladı sancım falan yok
Bebegimveben0811- Erkenanne Allah korusun başına gelmesin insAllah benim sabah çok şiddetli bi sancı ve kanama ile düşük oldu kaçıncı haftadasiniz
sukranipek Erkenanne ben iki gün kanım vardı başta leke sonra çoğaldı iki gün sonra şiddetli ağrıyla gittim düşük dedi
kemalim01 Erkenanne mutlaka az da olsa Dr gidin bende az kanama ile başladı sonra ağrım çoğaldı düşük yaptım ve kürtaj oldum 9 haftada iken sizde ihmal etmeyin Allah korusun erken müdahale edilir en azından
Erkenanne Bebegimveben0811- Haftadan beri bebek yaşamıo kürtaj olacaktım hafta içi ama ben yinede 10. Haftaya kadar beklemek istedim şuan 9+4 teyim Çarşamba kürtaj olacaktı birazda bebeğimi emziriom die anestezi almamak için kendi düşsün die bekledim hemen kürtaj olmak istemedim
Erkenanne Esin32 2 gündür kahverengi leke ve bugün kanama dışında belirtim yok sancı çok oluo mu anestezi genel mi yaptılar
Erkenanne Esin32 çok geçmiş olsun Ben kendimden çok ilk bebeğim için tedirginim emio bide benden başkasında durmuo Allah’ın belası yerde bı doktirda yok ne yapcam bilmiom
Esin32 Erkenanne simdi benim bulunduğum yerde doğum doktoru yok 2 buçuk saatlik hastaneye ambulansla kaldırdılar oraya gidene kadar düşmüş zaten 😔😔😔
Erkenanne kemalim01 bebeğim 6. Haftadan beri yaşamıo ama ben bı ihtimal beklemek istedim dediğim gibi bide emziriorum kurtajda anestezi almak istemedim kendi düşerse die
Erkenanne kemalim01 Allah yardım etsin tayinimiz yeni ağrıya çıktı ve doktor bulamıoruz Erzurum’da bı tane bulduk güç bela oda 1 saat olmadan aramış gelmediyseniz bu saatten sonra beni aramayın dio
kemalim01 Erkenanne doktorlar sıkıntı ya benimde bayrama denk geldi Dr yoktu böyle oldu ne yapalım yiyeceği ekmek yokmuş yavrumun
Erkenanne Esin32 bende Erzurum’a gitcem şuan Ağrı’dayım şuan sancım o kadar yok ama kanama arttıkça sancıda artıo diolar
Erkenanne Esin32 3 gündür aynı oranda kahverengi kanama oluo Sizde kanama hem başlayıp sancı mi olmuştu
Esin32 Erkenanne kuzum bende bi kac damla geldi önemsemedim gecer sandım yattım sabah 5 de karın ağrısına uyandım baktım çok fazla kanamam olmuş gittikçe de sancım arttı ya