Mehtap23 Esraali genelde son aylarda kilo alımı daha iyi oluyor ilk bebeğimde öyle olmuştu 🤔 şuan bundada çok yavaş ilerliyor ama son aylarda alır diye umuyorum
Denizyildizii Esraali az önce kızımın ultrason fotoğraflarına baktım. 36. Haftada 3350 yazıyor. Ama ben 39. Haftada 3300 doğurdum
Saripapatyam1 Esraali doğana kadar alıyor diye biliyorum. Anne karnında 1 gün dışardaki 40 günden iyidir derler
Mehtap23 Esraali bizim geline öyle demişti doktor son aylara kadar kilo alır diye ben kendim sormadım tecrübe me göre öyle diyorum 🤔 son aylarda hızlı bi kilo aldı ilk bebeğim şimdiki daha belli değil 25 haftalıkken kontrolde 720 gr gibi bi şey demişti şimdi 27+2 yim haftaya kontolüm var bakalım kaç olmuş😀
Baloncuk41 32 haftada kilosuna iri bebek demisti 2.200 dü 35 +5 de 2.700 dü yani dün iri degil normal dedi ben anlamadım son zamanlar daha cok kilo almıyolarmıydı doguma bakalim kac kilo olucak 2.900 3.000 kilo doğar dedi bana biraz az geldi sanki 🤔
Esraali Baloncuk41 benim baslarda yavastı sonra birden arttı 5 günde 200 gr almıştı bazen basta hızlı alıyorlar sonra yavaslayabilştor az ele avuca gelsin yeter
Seda_nrr Baloncuk41 yediklerinizde felan bi değişiklik yaptınızmı iri bebek diyince ? 32 haftadayım 2.500 kilosu.38 den sonra 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi gözüm korktu biraz
Baloncuk41 Esraali aynen ablası 3.500 doğmustu bide 2 hafta hic kilo almamisti sezeryan olmustum sanki ikisi ayni olmak zorundaymis gibi 2. ye bakamamisim gibi hissettim cok sacma biliyorum ama 🙈
Esraali Seda_nrr benim 30 lu hafta sonlarında 1550 idi 33+0 2200 dedi dr da saırmıstı cok iyi kilo aldı diye
Baloncuk41 Seda_nrr süt yogurt tüketemiyorum ette sıcaklardan bu ara sadece meyve yiyebiliyorum cok saglikli beslenmiyorum yani zaten bi dunya ilac kullaniyorum sanki yavruma haksizlik ediyorum 😔
Seda_nrr Esraali oy MaşşaAllah 🙏🏻 Peki bebiş için beslenmende değişiklik yaptınmı ? Ben kaşarı karpuzu felan kestim ama yememe normal devam ediyorum acaba gebe diyetimi uygulasam çok kilo almaması için
Esraali Seda_nrr evet protein agırlık lı besledim her sabah 2 yumurta meyve yogurt et düzenli yedim karpuz hiç alamadım valla tasıyamadım maalesef kimsede yoktu
Seda_nrr Esraali ya alıp getiresim geldiiiii ♥️ Birimiz kilo aldırmaya birimizde yavaşlatmaya çalışıyoruz hayırla doğsunlar inşaAllah