Ecemm33 Busraduragan hahah ben kız erkek olarak okuyamamışım direk bebek isimleri olarak algılamışım 😂
Busraduragan Merve24k Melina , Minel , ASEL derenece , Kumsal , Nefes Hira ayyyy bende çok kararsızım ama önümde uzun bir zaman var bakalım içime hangisi sinicek:)
Ece003 Merve24k liya istiyorum sabrın en güzeli demek yanınada bir isim ama 2.isimi bulamadık henüz fikriniz varsa alırız 🤷♀️
Dlkhtpgl Ece003 alin liya, asya liya, masal liya, asel liya, inci liya, elif yada ezgi liya, nefes liya,
gunesveguney Sunay10 her ailenin kendi bileceği şey tabiki ama illa kuranda geçmesine gerek yok bence kuranda geçip anlamı güzel olmayan isimlerde var anlamı yada nasıl bir niyetle koyulduğunun da önemi var, dinen güneş isminin konulmasında bi sakınca olmadığı yazıyor. Mevlana’nın hocasının lakabı da Şems’ti mesela güneş demek yine 💛 Bizde evimize etrafına ışık saçsın,güneş gibi ısıtsın herkesi diye istiyoruz bu ismi 😍 içinizde kalmasın bence beğeniyorsanız koyun 😍☀️
Sunay10 gunesveguney tamam canım teşekkür ederim kulağa hoş geliyor olmadı kulağına başka isim okuturuz
Ece003 Dlkhtpgl inanır mısınız tüm söylediğiniz ikinci isimlerde çevremde bebekler var Asel isminde tam 3 bebek var birtek masal yok onuda eltim istiyor koymam o yüzden ayıp olur kadına 😂
Zeynepela1 Zümra Ela ilk kızım 2. Doğacak 20 günü var Gülce kesin ama yanına Eylül Azra ikisi arasında birsey düşünüyorum 😁
Dlkhtpgl Ece003 siz o zaman klasik isimlerden gidin. Simdi klasik isim.koyan nadir🤣 zeynep gibi mesela