333 Kızlar lohusa geceliği alacağım hastane için instgramda çok güzel sayfalar var ama hiç instgramdan bir şey almadım bildiğiniz aldığınız memnun kaldığınız güvenli kumaşı kaliteli güzel bir site var mı
2sy 333 lohusam com instagram sayfasi var cok guzel. Bir de storysinde tek kalan urunleri gosteriyorlar onlari daha uyguna satiyorlar oradan da bakabilirsin
Gonul_enes 333 macit den aldim ben pijamami ve geceligimi ne cekiyor ne bisey kumasi cok guzel bi bak istersen arkadasim, 3 bebem icinde ordan aldim, gerci 2 numarada aldigimi bu oglumdada giyincem hic bisey olmadi
ikicocukluannee 333 bende lohusa alacaktım sonra vazgeçtim önü düğmeli pijama takımları nedense hem görsel hemde sonrası kullanım için bana daha mantıklı geldi lc Waikiki ve trendyomilla da güzel lohusayken kullanabileceğimiz pijama takımları var aklınızda bulunsun 😇
[silindi] Lohusa.com da çok güzelleri var ben dörtlü takim aldım XXL.. ilk tekli aldılar bana. xlden büyüğü yokmus onu almışlar ürün güzeldi oldu da. Hatta mesaj attılar kargolamadan xl mi yanlış olmasın diye ilgilendiler… ama ben XXL istiyordum.onu iade ettim dörtlü aldım.normalde de kullanırım ya da ikinci olunca da.. Pamuk seviyorum bu kumaş viscon pamuk ama çok rahat. Ben siyah aldım evde herkesin içinde rahat giyerim.kan lekesi olursa çıkar belli olmaz.hem misafirler babamlar var.ama bordo da çok güzel.
Littlespy 333 kesinlikle Suwen e bakın hem kaliteli hem de çoğu sayfaya göre daha uyguna geliyor indirim çok oluyor 😃 çirkin çirkin dantelleri de yok o kadar kibar ki tasarımları 😌