ikicocukluannee lunaaa insan insanın yansımasıdır 😇 Burda; kızlaaar gözlerim doğru mu görüyor çift çizgi mi buuuu, hamileyimmmm postunu görebilmek dileğiyle 🍀
Deletedmom27272 lunaaa adet bitiminden sonra 2 gün üst üste ilişkiye girdik yumurtlamadan sonrada 1 gün girdik sadece
lunaaa Deletedmom27272 yaa ve oldu di mi😍biz de ayni iste yumurtlamadan sonraki gun..darisi basimiza😍😌
Tugbamete lunaaa ben yumurtlama günüme 3 gün varken hamile kaldım ama zaten spermler 72 saat canlı kalabiliyormuş normal yani yine yumurtlamaya denk geliyor sanıyorum ☺️
Deletedmom27272 lunaaa inşallah sizinde olur adete 3 gün kala test yaptım erken gebelik çok silik bir çizgi çıkmıştı :)
Tugbamete lunaaa gününü bile unutamıyorum 12 mayıs eşim görevdeydi geldiğinde o zaman ilişki olmuştu bitek adam geldi ceketini attı gitti hamile kaldım üstüne birde doğum kontrol hapı kullanırken 🙈 o yüzden yumurtlamama 3 gün olduğundan eminim
teletabi lunaaa ahaha 😂😂🙈 doktor bana öyle demişti çocuğum olmuyo diye doktora gittim. Ne kadardır evlisin dedi 2 ay dedim yüzüme bakakaldı😂😂🤦🏼♂️Ne sıklıkla birlikte oluyosunuz dedi haftada 1 felan dedim. Gün aşırı ilişki önericem sana dedi. O zaman şansın daha yüksek olur dedi. Hoop 2 ay sonra çift çizgi. Oğlum doğdu 10 aylık oldu ikincide olsun zaten şimdi bailasak bikaç ay sonra hamile kalsam derken o ay hamile kaldım 🙈😂şuan 7 haftalık hamileyim
Pembepanterr lunaaa Tahminime göre yumurtlamadan 2 gün öncesi hamile kaldım çünkü ondan sonra değerlendirme yapmadık
lunaaa Pembepanterr 2 gun kadar yasayabildigi yaziyo internette 5 gun hic duymadim sanmiyorum da 5 gune kadar yasayabilecegini😁
eeebruuu lunaaa vallaha canım ben kalanlardanım 😀 nasıl oldu anlamadık 😀 doktora gittiğim de tam 1 aylıktı 😀 adetime 3 gün kala da test yapmıştım değerlerim de yüksek çıkmıştı 😀
lunaaa eeebruuu hangi gun iliskiyle kaldin ovulasyon testiyle takip edip biliyo muydun ki yumurtlama zamanini😄
lunaaa bahtnurr1 ovulasyon testiyle takip edip iliski gunlerini not edip bilenler oluyo ya onlar biliyo😄