ballisiyavrum Elimde prolutex 25mg iğne var kızlar düşük önleyici olarak .bu senenin 11.ayına kadar son kullanma tarihleri.3kutu var elimde Herbirini içinde 7tane var kullananlar zaten bilir,maliyetli bi iğne çöpe atmaya kıyamadım varsa ihtiyacınız göndereyim
ballisiyavrum ballisiyavrum bu arada soğuk muhafaza edilmesi lazım elden alınması gerek buzlu sekilde verebilirim istanbul beykoz civarındayım
Denizyildizii ballisiyavrum alan olmazsa sağlıkocağına verebilirsiniz onlar ihtiyaç sahiplerine veriyorlar ben öyle yapmıştım
ballisiyavrum Denizyildizii öylemi aldıklarını bilmiyorudum.eczaneye sordum almadı ihtiyac sahşbşne verin yoksa atın dedi ama koyamadım pahalı iğne ihtiyacı olan yararlansın.
[silindi] ballisiyavrum ne saçma biz eczanede topluyoruz sonra huzurevlerine ya da ilaç ihtiyacı olan yerlere bağış yapıyoruz özellikle ihh alıyor
ballisiyavrum [silindi] valla bende sasırdım verin dedim ücretsiz ama yakınımdaki iki eczanede almadı
[silindi] ballisiyavrum bazısında hiç gitmeyen ilaçlarsa demekki ondan almamışlardır neyse buradan biri çıkmazsa Sağlık ocağına sorarsınız