nvn-mutlu Oglannesi beni yanlış anlamayın siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama sosis salam o tür şeyleri bence hiç vermeyin
balbocegim27 Oglannesi sosis falan su dönem de biz bile tüketmiyoruz 3 yaşındaki çocuk için ne kadar sağlıklı sabah yumurtasını yap yiyorsan bu yemeyeceksen sosis makarna yok de açlıktan kimse ölmez emin ol ona da bisey olmaz ortalıktan da ulaşıp alabileceği yiyecekleri kaldır ekmek falan mecbur kalsın yemeye çocuk gelisimciyim bize öğretilen bu yemiyorsa yemesin alternatif sunma ben suan oğlum için kabak yemeye çalışıyorum benden görüp yememezlik yapmasın diye
AnnelikHayali Benimki de peyniri ve zeytini ağzına sürmüyor. 😞yemek de seçiyor. Kıyamayıp alternatif üretiyorum. Öyle yapmam hata galiba. Kıyamıyorum ama kıymam, yemiyorsan aç kalırsın diye farklı bi şey vermemem gerekiyor.
Akturk93- Oglannesi yok yok sosis falan vermeyin valla ben bi ara hırsımdan 3 yumurta kırıp peynirli onu yediriyodum ama şimdi sözümü dinlediği iöin hamburgeri bile evde kendim yapıyorum onun plastik malzemelerinden de aldım patatesi falan kızartıp içine koyuyorum işte normal köfteyi biraz daha büyük döküp hamburger ekmeğinin içine kaşarla eritip tosta basıyorım ohh mis hem fastfood hem de organik 😂😂