Tmk Carsamba gününde yatisim yapildi ve bu sabah 5.55de son buldu herşey.oglumla tamamen ayrildik bitti hersey.o kadar zor sancili uzun bi dogumdu ki anlatamam.rabbim kimseye yasatmasin bunu. Uygulamayi kaldirip herseyi siliyorum. Artik ben yokum hakkinizi helal edin evlatlariniza karniniza sarilin ve saglikli olduklarina sukredin anneler. Onca acının sancinin karsiliginda kucagim bos kaldi ne yazikki. MIRACim yoksa happmom da anlami yok cunki😞😢😥😟
Kubranurbulur Tmk 😞 ALLAH'ımmm 😓😢 nolur sabır ver 🙏 direnme gücü ver sonuna kadar helal olsun sizde bizlere helal edin hakkınızı
SemraErkann Tmk 😢😢😢😢🤦🏻♀️Çok üzüldüm allah sabır versin kzum hayırlısı olsun herşeyin Helal olsun tabikide 🙏🏻😘
ilknurtonga Tmk bende iki kez gebelik kaybı yaşadım 5buçuk aylıktı. Çok zor gerçekten Allah sabır versin ... Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyor.. inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli onun katından evlatlar nasip eder. Hepimize emanet veriliyor bu mucizeler. Bizlerde emanetiz aslında .. inşallah her şey daha güzel olur aydınlığa selamete çıkarsınız..
Pinarsss Tmk Yaaa çok çool üzüldüm şahsen tanımadığım halde 🙁🙁🙁 Allah sabır versin sana, tez zaman da sağlıklı bir evlada kavuşman dileğiyle... Mahsuru yoksa sebebi neydi, bebeği kaybetmenizin, yani doktorlar ne dedi?? 😞😞😞
Deletedmom18 Tmk canım başın sağolsun çok üzüldüm neden böyle oldu kaç haftalıktın normal Doğum mu yaptın
Rojinn Allahım sabırlar versin cennet kuşu oldu ☹️ Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin .
3melekannesi Tmk ben sezeryanlı olduğum için bağrıma basamadım defnetmeye gidemedim sen normal doğurdun son defa bas bağrına yavrunu 2 hafta oldu çok özledim Allah seninde yardımcın olsun tekrardan bizede nasip olur inşallah😢😢
SevDin Tmk acınızı ancak yaşayan bilir ama lütfen böyle içinizi Karartmayın rabbim size sabır güç versin tez zamanda tekrar güzel haberlerle geri dönmeniz dileğiyle 🙏😢