Deletedmom93428 Kızlar a101deki kaşar peyniri mi daha ucuz bimde ki mi dldmdkdldd lütfen geçim derdindeyiz 😁😁 bu arada cidden soruyorum a101den hiç almadm fiyatını bilmiyorum bilen var mı
ebrr1048 Deletedmom93428 bimdeki daha büyük ve güzel A 101 ürünlerine ben hiç güvenmiyorum küflü çıkıyo bozuk çıkıyo
Denizyildizii Deletedmom93428 size tavsiyem a 101 ve bimin peynirlerini tüketmeyin. Çünkü 2. Kalite oluyor. Markası iyi olsada kalitesi düşük oluyor. Abiminler bimden Muratbey kaşarpeyniri almış içinden paket lastiği çıkmış. Şikayet edince Muratbey firmasından abimin evine kadar gelmişler ve bizim ürünlerimizi a101 ve bimden almayın düşük kalite gönderiyoruz oraya ucuz olsun diye demişler.
Hahahh12 ebrr1048 arkadas doğru diyor ama durduk yere peyniri küfleniyor bi kere bende aynı sorunu yaşadım . En güzeli sok marketin ama benmde yakınımda sok yok 😂
Deletedmom93428 Denizyildizii ben normalde çağrı market var ordan aylıkk alışverişi yapıyoruz yani ordan alıyorum hep ama şu an oraya gidemeyecek kadar eriniyom dkdndkdkdkd😁😁
Hahahh12 Deletedmom93428 1 kilosu 35 tl di 😊 en son mecbur bende a 101 aldım peyniri 3 bölüyorum 2 parçayı buzluga atıyorum 2 kisiyız zaten böyle buzluga atınca küflenme yaşamadım
annesinin_beybisi Hahahh12 aynen ben 4 yıldır kaşarı şoktan alıyorum memnunum ama fiyatları sürekli artiyor😁
Mom06226 Deletedmom93428 valla BİM’i bilmem de A101 den geçen kaşar peyniri aldı eşim eve getirdi fark etmemiş küflenmişti kenarları geri götürdü. Yoğurt olarak biminkini çok seviyoruz ama ☺️
annesinin_beybisi Deletedmom93428 a 101 deki kaşar şoka göre daha pahalı bimi bilmiyorum burda bim yok😁
Hahahh12 annesinin_beybisi birazdan soka gidecem yarım saat uzaklıkta ordan alacam bitti peynirim 😂 ne kadar fiyatı
MercimekveAnnesi16 Deletedmom93428 A101 in gıda ürünlerini tavsiye etmem ben defalarca yaşadım ya bozuk çıkıyor küflü vs yada eski tarihlerin üzerine yeni tarih basıyorlar