Sevgii_94
Kahvaltı: 1yumurta 1-2 dilim peynir 7 zeytin ,yarım domates 1 salatalık
Kahvaltıdan 2 saat sonra: 1 bardak süt ceviz badem küçük bir çikolata
Kahvaltıdan 4 saat sonra Öğle yemeği: 6 kaşık sebze yemeği yada tam buğday makarna yada ton balıklı salata yada kısır ayran yada 4 kaşık yoğurt
Öğle yemeğinden 2 saat sonra: ip1şeftali yada 1 elma yada istediğim 1 meyve yada 1 porsiyon sütlü tatlı
Öğle yemeğinden 4-5 saat sonra Akşam yemeği:
5-6 kaşık etli yemek yada canım ne isterse az porsiyon şeklinde yanında salata yada yoğurt
Öğle yemeğinden 3 saat sonra ara öğün: meyve yada kuruyemiş yada dondurma
Bu şekilde beslenmeme göre bebeğimin boyu ve kilosu 2 hafta önden gidiyor 32. Hafta kontrolünde
Bebeğimin kilosu 2250 Gr dı.
Aslında herşey yiyiyorum ama şöyle günlük canımın istediği yemekleri yapıyorum ve diyelim ki canım gözleme yada kalorili bir yemek istedi öğle yemeğini hafif bir ara öğünle tamamlıyorum akşam yemeğinde çok abartmadan yiyiyorum sonrasında kalorisi ve şekeri yükselten ne yersem gece yürüyüşü yapıyorum
Bu şekilde beslenmem beni doyuruyor mesela artık midemde yanma problemi oluştu 2 gündür öğle yemeği yerine ara öğün yapıyorum midemdeki yanma kalmadı.
Hiçbir zaman hamileyim ben diyip bir yemeği çok yemedim herşeyden yedim ama az az ve yediğim herşeyi kontrol ettim mercimek patates pirinç beyaz ekmek çok nadir tüketiyorum diyelim ki kola canım istedi biraz tadına bakıp ögün ekstra su içiyorum
Günlük 3 litreden az olmayacak şekilde uyandığımda gece yatana kadar paylaştırıyorum su içme durumumu.