1Dygs1 Rahim disinda 8.5*5.5 cm miyomum var tüp bebek yaptıracağım tutar mı , miyomu olup hamile kalan var mı ya da tüp bebek yaptirip tutan lütfen cevap yazın 🙏🙏🙏🙏
EceZ 1Dygs1 benimde miyomum varmış hemde 8cm. Bilmiyordum tabi. Hamile olduğumu öğrendiğimde öğrendim. Doktor da şaşırdı aslında hemen hamile kalamazsn normalde dedi . İlk ovuşasyon testinde hamile kaldım şu an 11 cm oldj 31. Haftamdayım. Progestan fitil kullanıyorum sadece bir kere sıkıntı yaşattı bana ağrı vs onun dışında iyi gidiyor 🙏🏻 Moralini yüksek tut🤗
Annenaz 1Dygs1 miyomla hamile kaldım sol yumurtalığımda var çok ağrım oluyor üç dört kez kanamam oldu. Çok ayakta duramıyorum dışardan elledigimde bile belli oluyor. Aldırıp tüp bebek yapsanız daha iyi olur
Qwety EceZ merhaba yazdıklarınız benim durumuma çok benziyor.dr um bana senin durumunda 38 hafta beklemesi mucize olur dedi.(erken doğum riskinden)size bu tarz bisey söylendi mi çok net söylediği için tedirgin oldum açıkçasj
Vino_2210 EceZ benim 9 tane miyomum vardı 8 tanesini aldılar. Rahim içindeydi. Bebek yerleşemz dedi dr. Tüp bebek tedavisi olurken tekrar oluştu. Ama gebelik gerçekleşti doğuma kadar ağrın olur dedi doktorum. Ona da razıyım. Doktorun ne derse onu yap derim.
1Dygs1 Annenaz rahîm dışında olduğu için gebeliğe engel değil , bebeğin olusum yerinde değil dediler 5 hastane değiştirdim
Annenaz 1Dygs1 bana da öyle dediler ama yine de dusuk riski ya da erken doğum riski var dediler. Bebeğime bir şey yapmadı çok şükür 🙏 bana yapıyor ama daha 15.haftamda basladı
EceZ Qwety benim doktorum panik olduğumu bildiği için öyle bişey olsa da çok çaktırmaz :) ama dünkü kontrolümde tahminimden iyi gidiyor ddi. 34. Haftayı atlatrsak sonra doğsa da sıkıntı olmaz dedi. İyi gidiyoruz dedi :)
EceZ Vino_2210 miyom ağrısı da çok zor 🙇🏻♀️ Benim 1 hafta ağrım oldu .İnşallah ağrısız sızısız geçer 🙏🏻🙏🏻